2k8 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Zduř. Chtěl bych se zeptat , že jak je to možný, že jsem dokázal spustit wave4 na benq mechanice , která byla flashlá před vánocema(takže je to 1.6fw). Jednou jsem použil active.iso a nahrál na HDD GTA EFLC a potom jsem jen tak skusil spustit COD MW 2 bez active.isa a najednou mi najela. Vůbec to nechápu, je k tomu nějaké vysvětlení??:bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 A predtym si CoD MW2 bez activate iso nespustil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 stáhnul jsi hru, která už byla patchnutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Nebyla patchnutá protože jsem to kontroloval v agbx 360 a potom jsem si i stáhnul assassins creed 2 tekkena 6 a vše šlape jak má.Nechápu to. PS: Všechny hry kontroluji před vypálením, nejsem přece idiot. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 neřekl jsem že jsi idiot, ale hodně lidí v tom má totální zmatek EDIT: před vánocema již byla 1.61 pro Benq mechaniky, jseš si jist že nemáš 1.61 fw ? Nehledejme v tom zázrak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jj to já vím xD, že jsi to neřekl xD a ano měl jsem v tom taky zmatek a nechápal jsem to jak je to možné ale napadla ně jediná věc kterou sem uploadnu odpoledne, protože jsem ted v tý škole.OK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
2k8
Zduř.
Chtěl bych se zeptat , že jak je to možný, že jsem dokázal spustit wave4 na benq mechanice , která byla flashlá před vánocema(takže je to 1.6fw).
Jednou jsem použil active.iso a nahrál na HDD GTA EFLC a potom jsem jen tak skusil spustit COD MW 2 bez active.isa a najednou mi najela.
Vůbec to nechápu, je k tomu nějaké vysvětlení??:bash::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.