MMattLupen21 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Jake video formaty podporuje Xbox 360 sam o sobe bez programu atd mel sem napad prevest AVI do MP4 atd... bez nejakyho programu danej v Xku nebo bez pripojeni na live dikes :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bany Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jestli mas xbox live tak tam sou kodeky a meli by ti bezet vsechny formaty jestli ne tak vim ze xko prehrawa WMV:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 OK zkusim to prevest do WMV bohuzel Live nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 celly Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 jestli mas xbox live tak tam sou kodeky a meli by ti bezet vsechny formaty jestli ne tak vim ze xko prehrawa WMV:) A jsou dostupné potom i offline, nebo musíš bejt připojenej kdykoliv přehráváš např. AVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Pokud chceš HD, jako že si myslím, že to jediné má význam, tak to převáděj do .wmv 8) a máš HD na xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 celly Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jasně že HD je asi priorita, ale když máš třeba nějakej seriál nebo tak, tak se mi to nechce pořád převádět do WMV. Je tedy nějaké řešení, konkrétně pro AVI? V topiku o dashi jsem našel DIVX kodek, ale když jsem ho dal na disk, tak žádná změna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 stim ti neporadim preved sem to do WMV jak mi tu bylo napsano a jede to bezproblemu bez ztraty kvality a jeste se mi jeden film zmensil o nejakych 200MB takze se mi tech filmu na jedno DVD vejde tak 9 az 10 podle velikosti takze super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MMattLupen21
Jake video formaty podporuje Xbox 360 sam o sobe bez programu atd mel sem napad prevest AVI do MP4 atd... bez nejakyho programu danej v Xku nebo bez pripojeni na live dikes :!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.