messi010 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 a nevis co s tim mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Spousta lidí tam měli kreditky, osobně neznám nikoho kdo by tam měl data o kreditce a tak nemohu tvrdit že jim vysáli účet, ale někteří lidé tvrdí že po útocích na SONY přišli o peníze z účtů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 z utoku na sony nenni nikdo nadseny, ale diky temhle lidem je alespon videt jak maji velke nadnarodni firmy zabezpeceny TVOJE data tzn. pokud pouzivas pro pristup na ruzne weby stejna hesla tak staci prolomit jeden spatne zabezpecenej web a druhej den muzes mit vyluxovanej ucet v bance nebo treba paypalu... Zabezpečení Sony stojí fakt za starou belu, to je pravda. Ale používat jedno heslo pro všechno také není zrovna nejchytřejší nápad, že? Zde by se už o příslušné vině a nevině dalo docela slušně polemizovat. Oneill: a někteří lidé tvrdí, že viděli Elvise, zase nevěř všemu, co se na netu píše. Pokud by opravdu došlo k úniku CC dat, byl by kolem toho větší poprask. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jasne, jako ta kanadanka ktera chce zalovat sony o miliardu dolaru... ty lidi chtej byt jen zajimavy... zadne banky nepovrdily s policii, ze doslo k unikum penez spojenych prave s temito utoky... (osobne jsem tedy ale pro svuj klid vymenil plat. kartu za novou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Nejaky info o Welcome back? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zatím tě nepotěším... nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 uz tam je tak stahujte + kdo ma vice uctu muze stahnout toho vice jde to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 už stahuju dead nation, ale nejde mi to playstation + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 hm mě úplně zmizela nabídka her:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Tak uz to frci ale je to silne pretizeny, uz sosam Burnout, a InFamous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 hele a dá se teda stáhnout 2hry na účet nebo na ps3? mo zmizela nabídka tich stahovanejch her a nevim kde je:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Taky mi zmizely ty hry, ale burnout uz mam :) a inFamous 2 je pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ty hry zmizeli asi vsem, je to dost vytizeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 burnout je ale z toho ps+. takže jen na 30dní ne? no já bych rád stáhnul infamous a dead nation a jak kdyz je to pryč:( ani jsem nic nestáh:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Jo burnout je z ps+ ale ten ja mam jeste na rok, takze jsem v pohode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyzed Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Každej to tam sosá jak o život:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzabee Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Teď už nejde spustit ani ps store :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 no já doufam že se mi ta nabídka zase ukáže, docela bych si ty dvě hry chtěl stáhnout:) jsem stačil jen aktivovat ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 vám se neukazuje welcome back? já už normálně stahuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jj,mě to taky normálně jede a už jsem začal stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo mě to jde, ale když jsem dal stahovat napsalo mi to chybu pak jsem se vrátil a když jsem tam chtěl zpět tak ta nabídka na hry už byla pryč:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 u mě to hází pořád errory :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 LBP už letí do PS3 :) na InFamous jsem se už nedostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Mno jako ja se prihlasim na online sluzby (hry atd..) ale Store hodi hned error a nejde na nem nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.