Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Pujčil by mi někdo učet s Infamous a LBP nebo něčim jinym ja jsem si dal stahnout Ratcheta a vyjel jsem z toho a zmizelami ta složka s těma hrama takže teď tam mam ještě neaktivovane PS+ a to druhe a dalši hru si už vybrat nemužu LBP sice mam original ale na mojem PS3 nejde protože jsem si ho před časem Briknul a teď když ho chci skusit tak se to zapne a hned vypne tak to chci zkusit když to budu mít na HDD kdyžtak mi napište do sprav

Odesláno

Jakmile dáš hru stahovat, tak už si můžeš účet přepnout a dotáhnout, nebo hrát si ho na svým vlastním. Jenom ten ze kterého tu hru/dlc máš nemaž, jinak ti to nepojede.

BTW myslím, že by se to tu mělo trošku zklidnit, je to přece jenom topic o chodu PSN a ne o tom co si chcete stáhnout z welcome back programu. O welcome back programu už máte v sekci PSN založený téma.

Odesláno

A když si hru potom zaplatím přes předplacenou kartu, nemusím hru znova stahovat a akorát se mi aktualizuje? A jak funguje předplacená karta? To si za ni dobiji peníze přímo na účet nebo je to podobný systém jako paysafecard? (Tzn koupíte si kartu a čerpáte dokud tam jsou peníze, ale když si koupíte hru např. za 499 Kč a zůstane vám tam 1 Kč za kterou nelze nic koupit, tak ta propadne SONY?)

Odesláno

no musim uznat,ze sony fucking sux,protoze ta jejich z kurvena poradna, je fakt amazing

Z psn+ stahnuta hra burnout paradise, nejprve problem ze zvukem,vyresen,tedka mi zniceho nic hra hlasi,ze jsem ji vlastne nikdy nehral,takze dela,ze ulozeny save co vidim v ps3 neexistuje a nuti me hrat znova od zacatku,coz se mi opravdu nechce,tak napisu do sony, a sice odpovi rychle,ale odpoved je vcelku zajimava,ze se mi omlouvaji,ze nevedi jak je to mozne,ale priste bych mel urcite pouzit save psn+,ktery se uklada na jejich serveru a tato situace by se nemela opakovat,fakt otresny spam, no uvidime, jeste co mi daji vedet ea sports, tam stale na jejich serveru mam nick s complete 49%

tak criterion games mi taky potvrdili,ze jsem nikdy nehral, a to jsem jim poslal fotky sveho profilu a trofeje a odpoved uplne stejne jako u sony, mam si priste ukladat pozice vzdy na flasku,lol

dalsi update,tak jsem si prosel jejich forum a jejich help desk o hlaseni bugu a jsem dneska 166 v poradi co ma stejny problem a na xboxu,je jeste vetsi sranda,ze tam zmizeli i z profilu achie

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu