salenymotor Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Zaujimalo by mne kolik her na jednou po sobe muzu instalovat na HDD,Jestli se tak nejak nenici xko...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Můžeš jich tam mít tolik kolik s jich tam vejde ale račí xko vůbec nezapínej, provozem se opotřebovává ostatně jako každá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockroad Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ale račí xko vůbec nezapínej, provozem se opotřebovává ostatně jako každá věc. tohle se mi nezda jako dobra rada :roll: pak by si ho nemusel vubec kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 to byl nejspis vtip na jeho hloupy dotaz...doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Řekl bych, že naopak instalováním všech her na HDD xku propísvá, protože potom když se třeba xko otřásá a dvd je v mechanice, tak se disk poškrábe... A když instaluješ třeba 10 za sebou, dle mého to nemá žádný vliv na to, aby to xku nějak nesloužilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 určitě to byl vtip :-D jinak doporučuju instalovat hry na hdd lepší načítání textur, dvd mechanika.. a další výhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 to nebyl vtip,koupil jsem si bazarovy xko a ani ne mnesic a posralo se my parkrat jsem instaloval po 3,4 hry a pak jsem hral a pak jse my to sem tam seklo az s toho byl rrod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Častou instalací her na HDD se xko samozřejmě neničí ani neopotřebovává,ale oproti hraní bez HDD šetří.Pravděpodobně jsi ale koupil xko staré verze,která byla velmi poruchová a přehřívala se a kterého se někdo chtěl zbavit z obavy RROD .Já jsem měl také starou core verzi a hned jak vyšla arcade verze jasper,tak jsem xko prodal a koupil nové.Je možné,že už na tom xku RROD někdo opravoval - ale prý ta oprava dlouho nevydrží - rychle ho prodal a ty jsi ho zrovna koupil.Proto bych xko z bazaru nikdy nekupoval - ušetřené peníze nemusí být výhrou.Nikdy nevíš,co koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thorar Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ja bych mel taky dotaz ohledne nahravani her na HDD.... musim mit dvd v mechanice i kdyz je nahrane na HDD? (Pocitam ze tam musi byt nejaka ochrana proti tomu ze bych si od nekoho pujcil hru, nahral si ji na HDD a zase mu ji vratil a paril bych si bez originalky...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Odpověděl jsi si sám.Ale hlavně se šetří mechanika,protože při hraní z HDD neběží ( jen zpočátku při kontrole,jestli máš hru vloženou v mechanice ) a proto se i sníží hlučnost xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tsin Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 me by zajimalo jak se to dela? nainstalovat hru z dvd na hdd?? a dalsi.. trochu mimo misu.. je mozne k xku pripojit mys z pc a pouzivat ji pri hrani fps her?? diky za odpovedi na lamsky dotaz bez OT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Jo můžeš ale musíš přikoupit jeden hardware a to nějaký z verze XFPS stojí to podle mě až moc.. a to okolo 2K http://www.bdgamers.net/wp-content/uploads/2006/12/xfps-360.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 me by zajimalo jak se to dela? nainstalovat hru z dvd na hdd?? a dalsi.. trochu mimo misu.. je mozne k xku pripojit mys z pc a pouzivat ji pri hrani fps her?? diky za odpovedi na lamsky dotaz bez OT! Vložíš DVD do mechaniky, až se ti načte, tak na ní najedeš a dáš Y (Game details) a tam už uvidíš Install to Harddrive ... http://s1.imgupload.cz/img/--/146402/xjRRO/nxe-pic-1.jpg K tomu ovládání ... já znám jenom tohle http://www.playcentrum.cz/default.asp?kod=478303 do toho připojíš klasickou myš a jedeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salenymotor
Zaujimalo by mne kolik her na jednou po sobe muzu instalovat na HDD,Jestli se tak nejak nenici xko...:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.