Farky Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 xko mi ruší signál. Mám ho ve stejné místnosti jako set-top-box a anténu. prosím poraďte, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomm Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 dej anténu na střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jakože signál set-topboxu ? nebo video signál ? jestly set-top boxu dej antenu někam jinam jinak nevěřím že by to až - tak rušilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Já mám xko vedle set-top-boxu a nic neruší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 já mám xko 1metr od set top boxu a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farky
xko mi ruší signál. Mám ho ve stejné místnosti jako set-top-box a anténu.
prosím poraďte, děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.