Pytel Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Když nahodím na PSP-3004 FW 5.03, Chicken a potom Gen-A a jen dám PSP do spánku tak když ho zase zapnu tak mam OFICIÁLNÍ FIRMWARE :cry: nevíte co stím? nezpůsobuje to nějaký plugin? předem díky za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Když ho zapneš, tak je tam napsáno SonyComputer Entertaiment a pak tě to hodí do menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jj. PSP mam přes půl roku a vše bylo bez problémů a před týdnem mi to začalo dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jj. PSP mam přes půl roku a vše bylo bez problémů a před týdnem mi to začalo dělat :( Hod si tam 5.03 GEN-C http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 v balíku je i Sedna plugin, kterej by měl zamezit vypnutí. Seš si opravdu jistej, že to nevypínáš? Třeba jenom dýl držíš Power a potom to nejde do spánku, ale uplně se to vypne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ne určitě to nevypínám ale uspávám :-) a je to dobré tam dávat ten Gen-C? to mi pujdou i ty nejnovejší hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jj novy pudou ale napr NHL 07 a stary hry nejedou :( ale urcite si tam to C dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 a jde to dát zpatky na GEN-A ? jinak sem tady na foru četl že na tom jde NHL ale musíš decryptovat asi eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jo v poho to pak kdyz tak muzes vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 a jde to dát zpatky na GEN-A ? jinak sem tady na foru četl že na tom jde NHL ale musíš decryptovat asi eboot Jde to zpátky ... dokonce někdo to dělá tak, že má GEN-A i GEN-C na kartě a mění to podle toho jakou chce hrát hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 tak sem tam dal ten Gen-C. potom napíšu jestli to ještě dělá nebo to přestalo. tak zatím díky :-) tak vše jde bez problémů ale nechcou se mi ve hře zobrazovat savy? je to tím GEN-C ? Když nahodím na PSP-3004 FW 5.03, Chicken a potom Gen-A a jen dám PSP do spánku tak když ho zase zapnu tak mam OFICIÁLNÍ FIRMWARE :cry: nevíte co stím? nezpůsobuje to nějaký plugin? předem díky za odpovedi :) tak ted mi tohle zacalo delat i na Gen-C ale treba 2x to uspim normalne a po 3. mi to vypne a tak ruzne se to strída :-( nemuze to byt pametovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pytel
Když nahodím na PSP-3004 FW 5.03, Chicken a potom Gen-A a jen dám PSP do spánku tak když ho zase zapnu tak mam OFICIÁLNÍ FIRMWARE :cry: nevíte co stím? nezpůsobuje to nějaký plugin? předem díky za odpovedi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.