DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 zdravím .. na monitore mám D-SUB , DVI-D , HDMi .. Otázkou je , že či môžem nejak zapojiť slúchatká a aby išiel zvuk aj do xboxu ( cez hdmi ) a do PC buď cez D-SUB or DVI-D .. Dík za odpovede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Podle toho co mas za monitor ja mam LG W2252V A mam tam 3.5mm Vystup pro sluchatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Podle toho co mas za monitor ja mam LG W2252V A mam tam 3.5mm Vystup pro sluchatka hej aj ja mám výstup na 3,5 jack .. Ale keď to zapojím , tak mi v PC nejde zvuk ( mám to zapojené cez D-SUB ) skúšal som aj DVI-D .. A zvuk ide iba cez HDMi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Ja to mam takto do komplu mam pichnuty bedny A do monitoru Hdmi + Dvi pc a zezadu monitoru mam malou diru a tam to strcim A je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 hej aj ja mám výstup na 3,5 jack ..Ale keď to zapojím , tak mi v PC nejde zvuk ( mám to zapojené cez D-SUB ) skúšal som aj DVI-D .. A zvuk ide iba cez HDMi .. No tak do pc dej ty bedny a do monitoru jenom sluchatka a z pc ti pude zvuk furt ale z monitoru jen Kdyz prepnu na hdmi na dvi mi taky nefaka zvuk jedine takto jak sem ti psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 No tak do pc dej ty bedny a do monitoru jenom sluchatka a z pc ti pude zvuk furt ale z monitoru jen Kdyz prepnu na hdmi na dvi mi taky nefaka zvuk jedine takto jak sem ti psal Jaké bedny ? xD btw nechápem jak si to napísal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Jestli nemas bedny tak To nvm jedine prestrcovat furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkTemplar
zdravím ..
na monitore mám D-SUB , DVI-D , HDMi ..
Otázkou je , že či môžem nejak zapojiť slúchatká a aby išiel zvuk aj do xboxu ( cez hdmi ) a do PC buď cez D-SUB or DVI-D ..
Dík za odpovede ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.