DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 zdravím .. na monitore mám D-SUB , DVI-D , HDMi .. Otázkou je , že či môžem nejak zapojiť slúchatká a aby išiel zvuk aj do xboxu ( cez hdmi ) a do PC buď cez D-SUB or DVI-D .. Dík za odpovede .. Citovat
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 Podle toho co mas za monitor ja mam LG W2252V A mam tam 3.5mm Vystup pro sluchatka Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 Podle toho co mas za monitor ja mam LG W2252V A mam tam 3.5mm Vystup pro sluchatka hej aj ja mám výstup na 3,5 jack .. Ale keď to zapojím , tak mi v PC nejde zvuk ( mám to zapojené cez D-SUB ) skúšal som aj DVI-D .. A zvuk ide iba cez HDMi .. Citovat
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 Ja to mam takto do komplu mam pichnuty bedny A do monitoru Hdmi + Dvi pc a zezadu monitoru mam malou diru a tam to strcim A je to Citovat
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 hej aj ja mám výstup na 3,5 jack ..Ale keď to zapojím , tak mi v PC nejde zvuk ( mám to zapojené cez D-SUB ) skúšal som aj DVI-D .. A zvuk ide iba cez HDMi .. No tak do pc dej ty bedny a do monitoru jenom sluchatka a z pc ti pude zvuk furt ale z monitoru jen Kdyz prepnu na hdmi na dvi mi taky nefaka zvuk jedine takto jak sem ti psal Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 No tak do pc dej ty bedny a do monitoru jenom sluchatka a z pc ti pude zvuk furt ale z monitoru jen Kdyz prepnu na hdmi na dvi mi taky nefaka zvuk jedine takto jak sem ti psal Jaké bedny ? xD btw nechápem jak si to napísal xD Citovat
0 mafian159 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 Jestli nemas bedny tak To nvm jedine prestrcovat furt Citovat
Otázka
DarkTemplar
zdravím ..
na monitore mám D-SUB , DVI-D , HDMi ..
Otázkou je , že či môžem nejak zapojiť slúchatká a aby išiel zvuk aj do xboxu ( cez hdmi ) a do PC buď cez D-SUB or DVI-D ..
Dík za odpovede ..
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.