Kolda Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Zdarek potřebuji vaši radu :lol: jaký je podle vás nejlepší Tony Hawk's jak po stránce grafické tak i po stránce hratelnosti. Dikes :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Tony Hawk's Underground 2 Remix ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 to ted mam v PSP ale chci se ještě zeptat jestli ten Tony Hawk's je lepší než ten Underground 2 Remix a vypadá to líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 a lepší než jakej díl ? jinak kdyžtak mrkni na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jo sorry :D lepší než ten Project 8 EDIT: no podle youtube vypadá líp Project 8 tak nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 jo sorry :D lepší než ten Project 8EDIT: no podle youtube vypadá líp Project 8 tak nvm project 8 je nejhorši tony hawk co jsem kdy hral nejlepši na psp JE underground 2 remix a z psx rozhodne PRO SKATER 2 fakt project 8 nedoporucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Pro mě rozhodně TH Project 8 lepší grafika, hratelnost, je to obtížnější než underground 2 takže ti to vydrží nějaký ten pátek a perfektní videa-pokud si nestáhneš nějakou oripovanou verzi, musí mit kolem 1,2GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 no ja mam ted obě verze ale nvm která je lepší ta Project 8 mi pripadá že ma lepší grafiku a jsou tam takovy jednoduchy triky jako že to vypadá reálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 no ja mam ted obě verze ale nvm která je lepší ta Project 8 mi pripadá že ma lepší grafiku a jsou tam takovy jednoduchy triky jako že to vypadá reálně Jednoduchý triky? Jsou tam stejný triky jako v Underground 2 a zdá se mi že je jich tam víc a úkoly jsou v Project 8 těžší.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 podle mně je lepší asi ten Underground 2 ale jinak nemohlbyste někdo dat odkaz na stahnutí Underground 2 v mí stahnutý verzy nejde zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 podle mně je lepší asi ten Underground 2 ale jinak nemohlbyste někdo dat odkaz na stahnutí Underground 2 v mí stahnutý verzy nejde zvuk Podívej se tady na CF do downloadu her:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jen tak ze zajmavosti jsem si stahl na vyzkoušení TH P8 a musim říct že mě to překvapilo, dobrý ovládání a i parádní grafika. Ještě pak vyzkoušim i ten Underground 2 Remix. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.