vnav Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Čus nedávno jsem na youtubku našel jedno video ( je o hb hře) a v něm ten týpek má místo loga sony při spuštění aplikace pohybující se nápis XBOX 360 otázky: 1.jde to jenom na CFW? 2.nějaký odkaz na web, kde je podrobnější info??? video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ano jde to jen na cfw . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 neni na tom nic hustyho mel sem to taky ... CXMB+zmena gamebootu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Odkaz je to na 3.80 je to CTF = Custom Theme A jede to pouze na CFW pokud máš flash tak si to tam můžeš dát taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ano jde to jen na cfw . neni na tom nic hustyho mel sem to taky ... CXMB+zmena gamebootu Hmmm... škoda já mám Gen-C :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Hmmm... škoda já mám Gen-C :cry: Mrkni sem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Hmm, u GEN-C to bude těžší, podívej do tutorialu, bude to tam. Jinak je to normální CXMB - download sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Jsem si právě říkal, že když mám ceramic white PSP, takže mít na něm logo xbox 360 by bylo celkem dobrý.... (pro ty nechápavý má xbox bílou barvu!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Tak jsem to vyřešil pomocí GameBootu. Mockrád vám děkuji za vaše rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Podle mě tam má celé téma s xbox360 i stím gamebootem ... dle záložek třeba je to integrovaní už v něm... osobně se mi to jeví jako velice trapné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Podle mě tam má celé téma s xbox360 i stím gamebootem ... dle záložek třeba je to integrovaní už v něm... osobně se mi to jeví jako velice trapné jo to má: zde ale na Gen-C jde jenom gameboot a pozadí na cintro jsem žádný program nenašel EDIT:návod na cintro zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vnav
Čus nedávno jsem na youtubku našel jedno video ( je o hb hře) a v něm ten týpek má místo loga sony při spuštění aplikace pohybující se nápis XBOX 360
otázky:
1.jde to jenom na CFW?
2.nějaký odkaz na web, kde je podrobnější info???
video:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.