R.O.B.I.N007 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Která ztěchto dvou her se vám zdá být lepší? Nevimdo který mam jít :) Napište svoje názory na hru co se vám líbí a nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 SH 5 je SH Homecoming? Pokud ano, tak se mi zda lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jj mel jsem na mysli homecomming :) Ok,tak dik za nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 SH:H uz len kvoli lepsiemu ovladaniu...AitD na X360 ovladanie dodrbkali, potom o par mesiacov na PS3 to urobili normalne. Podaj by ich topanky tlacili :cheesygrin: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29142&r=se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 To jsou prevíti :D , na ps3 to udelaj normalne ale Xko proste ne.. toe nefeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 No mě se tedy nezdá, že by to ovládání na PS3 nějak vyhrálo.. Jedním slovem ovládání hrozné. Neintuitivní - vůbec se mi ta hra díky ovládání nelíbila. Takže si myslím, že Silent Hill je určitě mnohem lepší, určitě alespoň ovládáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Hrál jsme Alone in the Dark na xboxu a ovládání mi nepřišlo nijak špatny, celkově se mi hra líbila, ale na konci je jedna část se "stromy" a alespoň mě totálně zhnusila jinak vcelku dobrou hru... Silent Hill Homecoming jsem ještě nehrál, mám to doma na PS3 a těším se na to jak malej - hrál jsem všechny díly SH a všechny byly skvělé, teda až na poslední díl Silent Hill: The Room, ten se mi zdál trošku slabší. Ale nic to nemění na tom, že Silent Hill je jedna z nejlepších sérií (tedy alespoň pro mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 R.O.B.I.N007, hral si uz DEAD SPACE? Ak nie, tak tento horor nevynechaj :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Spíš jsem pro Silent hill, ale přidávám se k poznámce případně nevynechat ani Dead Space :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.