Speca Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Hele lidi mam problem hodil sem si do slimka GEN-D3 a u GTA mi nejde nacist save...zkusim sem to ve FATku (GEN-D2) a jede to v poho co stim? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Refreees furt jsem na to neprisel...nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Ten save byl vytvořenej v jednom z těch PSP,že?Nejspíš to bude stejný jako u GT...to jako,že save z jednoho PSP v jiným nepůjde...nejspíš,netvrdím to jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Maximálně můžeš zkusit naformátovat kartu a savy znova nahrát, jinak asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Speca
Hele lidi mam problem hodil sem si do slimka GEN-D3 a u GTA mi nejde nacist save...zkusim sem to ve FATku (GEN-D2) a jede to v poho co stim? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.