Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak udelat aby....bootem ? > Jak uspesne rozbehnout XP kdyz vyhazujou modrou smrt

LoCo99

Otázka

Zdravim, je to dost divny ale v biosu mi klavesnice funguje , ale kdyz mi windows XP vyhodi obrazovku jestli chci nouzovy system atd. tak nefunguje, stejne jako kdyz mi bios vyhodi okno kde mam vybrat prvni boot jednotku(to ale neni nutny) ... potrebuju pomoc pls, nemuzu takle s PC pracovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim, je to dost divny ale v biosu mi klavesnice funguje , ale kdyz mi windows XP vyhodi obrazovku jestli chci nouzovy system atd. tak nefunguje, stejne jako kdyz mi bios vyhodi okno kde mam vybrat prvni boot jednotku(to ale neni nutny) ... potrebuju pomoc pls, nemuzu takle s PC pracovat

taky mám tenhle problém začalo to, když jsem si koupil novou klávesnici s USB a nevím co s tím.

Odkaz ke komentáři

• 0

ok tak to du skusit, tu redukci tady nekde snad taky mam ale nejsem si jistej ze to pujde - a pujde to kdyz ma klavesnice podsviceni ? jako jestli ten port zvladne i nejaky veci napajeni ci co...

no tak v biosu to jaksi neni ... USB , universal serial bus proste zadny takovy slovo tam neni, projel sem vsechno

Odkaz ke komentáři

• 0

ok tak s tou klavesnici by to bylo vyřešeno, nakonec sem to tam nasel , klavesnice mi funguje jak má .... jenže to proč sem chtel vyřešit tu klavesnici bylo, že sem potřeboval před bootem zvolit možnost nouzovyho systemu protoze mi to po bootu dava nejakou modrou smrt (takovy to ze to muze spusobovat novy SW nebo HW)... jenze kdyz dam jakejkoliv nouzovej system tak to ukazuje dole jak to loaduje nejaky soubory, a pak to pise PRESS TO CONTINUE LOAD *.*** ... když te enter dam tak to je jakk po modrý smrti, proste pc lehne a restart..., kdyz ho nezmacku tak to stejne do 3 vterin lehne .. prosim o pomoc , menim nazev topicu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu