jeremmy Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Ahoj lidi,je normalni,ze se mi obcas treba pri animaci(army of two).Animace trosku zpomaly??Dle me je to padanim FPS,stava se vam to taky??:-)Danke! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 no normální to není ... máš to na dvd? palene či origo? máš xko s hdmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Ahoj lidi,je normalni,ze se mi obcas treba pri animaci(army of two).Animace trosku zpomaly??Dle me je to padanim FPS,stava se vam to taky??:-)Danke! Ano, v AoT2 su animacie tak trosku sekane...stava sa to i u inych hier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Ano, v AoT2 su animacie tak trosku sekane...stava sa to i u inych hier. no mě to nerobilo :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Kdyz jsem konzoli koupil,tak mi to nedelala,asi za pul roku najednou trhani,presne jak popisujes ty a pak asi za dva mesice rrod :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 ja sem na xku zaznamenal pokles FPS fakt vyjimecne , spis se mi hra rovnou sekla =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Kdyz jsem konzoli koupil,tak mi to nedelala,asi za pul roku najednou trhani,presne jak popisujes ty a pak asi za dva mesice rrod :( Trhanie v niektorych animackach, alebo aj priamo v hrach (pri hrani)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jeremmy Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Nestraste me:-DXko mam od vanoc.Xko mam Elite verze Jasper.Hraju z HDD.Zakoupena v Softcomu.Jako treba u Residenta 5 mi to nedela. Jednou se mi stalo,ze sem mel rozehranou Forzu 3,dal jsem pauzu a asi na hodku sem odesel a kdyz jsem se vratil a pokracoval,tak sem to mel asi cca 2 sekundy zpomaleny a pak uz to slapalo Ok:-) P.S:Veskere hry mam smazene:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Ze zacatku se mi sekaly jenom animace,pozdejc se sem tam sekla cela hra no a pak uz ten rrod. Snad se ti to nestane,kdyz se ti to nebude zhorsovat tak to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Může to být špatně vypálenou hrou, nicméně to samé se mně děje u hry Darksiders, ale jen u uvodniho videa, zkoušel sem to na 2 konzolích a na obou se to trhá :D ..jinak RROD mě netrápí.. mám záruku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 nějaké hry to dělají a může to být i malinkým škrábanečkem na dvd např Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jeremmy Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Je to mozne,ale hry mam v obalech a vypaluju na Verbatimky rychlost 2,4x. Uvidim casem.;)Ale jak rikam u her sem to nezpozoroval,jen obcas u nejakyho videjka ale ne u vsech.Na Rrodaka ma zaruku!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Jeremy ma 1 mesiac novu konzolu - revizia Jasper, hry na Verbatimkach v obaloch...jasne, ked mu niektore videa sekaju, tak moze ocakavat RRoD, resp. E74 :roll: Jednoducho je to tak, ze niektore videa v hrach mierne sekaju. Pre niekoho tento jav moze byt plynuly...kazdy mame na to svoj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jeremmy Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Mozna sem z toho Rrodu zbytecne vyklepanej.:DHledam zbytecne chyby a v sugerovavam si to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 se nboj mě se to stává třeba u nhl a to více lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jeremmy
Ahoj lidi,je normalni,ze se mi obcas treba pri animaci(army of two).Animace trosku zpomaly??Dle me je to padanim FPS,stava se vam to taky??:-)Danke!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.