Lukan Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Podle mne verry good lepsi jak Virtual tennis 3 i po te graficke strance skoda ze je tam tak malo hracu na výber ale jinak je to dost realné co se týce pohybu na hristi ale jinak ji ted momentalne parim :-) :-) ------------------------------------------------------------- PSP black:Value pack s 1 GB+32 MB s FW 2.71 s deskou TA-082 PSP DG 2.71 -- 1.50 -- 3.03 OE-C -- 3.30 OE-A -- 3.40 OE-A 1 UMD hra + 1 UMD demo + 1 GB + 1GB + 2GB + 512MB + 64MB + 32MB + 41 ISO a CSO her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Jo ale zahraješ si to jenom když seš doma a pekelně se soustředíš :) tahle hra měla vyjít na nějakou "velkou" konzoli na psp se absolutně nehodí a Virtual tennis 3 je jasnej vítěz to je můj názor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Nene, je to bomba, že na PSP vyšel i fakt realistický tenis. Arkádu už tu máme (Virtua Tennis), a dost dobrou, tak proč ne reálný a pekelně těžký tenis...? Já se přikláním k Smashcourtu... Mimochodem Tukane, moc se necháváš ovlivnit ;) bonusweb power :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 njn ale ja s tim souhlasim protože sem to hral a neslo mi to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 Tukan: To chce jenom par hodin treninku,me to taky neslo ale uz to valim to vis je to trochu realnejsi nooo.Ale grafika na vybornou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.