Hans005 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Chtěl jsem se zeptat kde se dá nastavit ve hře nick? Nikde jsem to bohužel nenašel a nechci být, když jsem online ve hře nepsaáno "Player". díky moc:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek22 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Musíš si vybrat Mii postavičku (vytvořit si jí v Mii Channelu a dej jí jméno se ,kterým chceš aby ses zobrazoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 nevim jak si ulozit seva mariokart na sd kartu, kdyz mi to wii nepovoluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek22 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 nevim jak si ulozit seva mariokart na sd kartu, kdyz mi to wii nepovoluje Sorry za OT ,ale Wiičko umožnuje přesunout savy na kartu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jo ale ne mario kart, protose ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hans005
Chtěl jsem se zeptat kde se dá nastavit ve hře nick? Nikde jsem to bohužel nenašel a nechci být, když jsem online ve hře nepsaáno "Player". díky moc:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.