Bobar Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Ahoj, Nevim jestli je to normalni, ale obcas se seka GTA: VC ! Nejsem si jistej jestli jsem nekde necetl ze se musi do pspcka neco naistalovat a pak Gta VC jde normalne. Myslim ze to je blbej dotaz, docela me to stve.:psp: Díky za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Máš ISO,CSO?Kdyžtak ve VSH menu nataktuj na 333...mě se taky sekal Mobile Train Simulator a řeším to tímhle...rozhodně to zkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 1) Nastav CPU na 333MHz v Game a XMB 2) Jestli máš CSO tak překonvertuj do ISO - CSONDAX 3) Fake karta Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bobar
Ahoj,
Nevim jestli je to normalni, ale obcas se seka GTA: VC !
Nejsem si jistej jestli jsem nekde necetl ze se musi do pspcka neco naistalovat a pak Gta VC jde normalne.
Myslim ze to je blbej dotaz, docela me to stve.:psp:
Díky za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts