Roflmao Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Čau mám jeden dotaz konečně jsem si pořídil uncharted 2 ale to se nechce naistalovat na hdd (hra jede z dvd).Příde mi to divné všechny hry co jsem měl mi vždycky nabídly instalaci.Má to tak být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 není to divné je to naprosto normální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 me to nijak nezarazilo, nektere hry se instaluji, jine ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 já teda zatím co sem měl všechny hry tak jeli jenom z Blu-raye :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Ok všem díky chtěl jsem se jenom zeptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roflmao
Čau mám jeden dotaz konečně jsem si pořídil uncharted 2 ale to se nechce naistalovat na hdd (hra jede z dvd).Příde mi to divné všechny hry co jsem měl mi vždycky nabídly instalaci.Má to tak být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts