Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zahraju si GTA iv plynule na tomto PC?

Mr.Steph

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevim proč by ne,podívej se na youtube, zadej gta 4 on HD 4890 a uvidíš.Pojede ti to na vysoký možná z toho vycucneš maximum,ale plynulosti bych se nebál...

//kvůli 1 gb grafický paměti asi budeš muset trošku oželit dohlednost,ale to možná půjde udělat,když budeš chtít tak na netu seženeš návod,jak vypnout limit na grafickou paměť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

a jeste mam problem s monitorem ze mam max rozliseni 1920x1080 a hry musim mit bud na 1270x768 nebo nejak tak a pak to maximalni aby ta hra byla po celym monitoru jinak je to debilne serizly

takze kdybych hral na to 1270x768 tak bych si mohl dat ostatni na high a atd....?

Odkaz ke komentáři

• 0

Procák by chtěl přetočit, přece jenom GTA 4 je dost náročný na procesor, doporučuje se čtyřjádro. Ale určitě to rozjedeš na medium+

Edit: Smaky: Jistě, patch předělá celej engine a odfláknutou konverzi :-) (ironie kdo nepochopil) Max ti přidá pár FPS. Ale neřikam, že se to nedá hrát na dvoujádru..

http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/12687-vliv_cpu_na_herni_vykon_33-herni_vykon_procesoru?start=13

Odkaz ke komentáři

• 0

Ramka ti stačí,sám mám 2gb 667mhz (DDR2) a je to těžce v pohodě-mám windows 7,kterej mi sežere asi 500-700mb...Takže buď v klidu.

//omg čtyř jádro se doporučovalo na hru bez patche,mám pentium dual core e2180 přetočenej na 2,6ghz (ze 2) a na high to hraju v pohodě,bohužel mi to brzdí grafika.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu