Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s taktovanim pc

stepus

Otázka

cus

povedlo se mi nataktovat AMD Athlon proccesor 3200+ z 2 Ghz na 2,37 Ghz a gta iv mne slo bez vecich sekancu ale mne to nedalo a chtel sem taktovat dal a nako sem to podelal a uz se nenacital windows tak sem musel vyndat baterku na desce a uz si nemuzu vzpomenout jak sem to mnel nastaveny :D

bios mam :Phoenix Award WorkstationBios v.6.00

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no prave sem to dal ted na deltafult a zitra si s tim jeste pohraju

edit\\ s chlazenim nemusis mit strach nejsem zacatecnik chlazeni mam novou pastu pod chladicem velkej chadic a vetrak pres celej ten chladic a teplota se pohybuje kolem 45 C pri normalnim vykonu u her sem to nemneril

Odkaz ke komentáři

• 0
no prave sem to dal ted na deltafult a zitra si s tim jeste pohraju

edit\\ s chlazenim nemusis mit strach nejsem zacatecnik chlazeni mam novou pastu pod chladicem velkej chadic a vetrak pres celej ten chladic a teplota se pohybuje kolem 45 C pri normalnim vykonu u her sem to nemneril

dobrý chlazení, já jsem myslel že napíšeš vodní, nebo tak něco, ale 45 stupňů při zatížení je good

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu