Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak na iso gamecube her na wii

ryo2

Otázka

Ahoj,chtěl jsem poradit jestli není nějakej nejjednoduší způsob,jak rozjet zálohy gamecube her na nintendo wii? Nerad bych moc hackoval konzoli (spíš mám obavy z následků při chybném postupu),tak mě zajímalo jestli to nejde obejít nějak jednodušeji...nešlo by to například- uložit iso hru na kartu s nějakým boot programem a pustit?

Wii mám 2 měsíce a hry se všude prodávají a jsou dostupný,horší je to už několik let s hrami pro gamecube.Navíc u softwarové modifikace mám obavy abych nepřišel o záruku,nebo si neodrovnal wii,popřípadě aby mi to pak u originál her na wii neházelo nějakou chybu - o všech těchto problémech jsem se dočetl na forech...

Pokuď by nebyla jiná možnost než soft mod celé konzole,nahoďte mi prosím odkaz jak na to u verze 3.4E.Nic jsem zatím nezkoušel,protože tomu moc nerozumím a vím že každá verze vyžaduje jinej program na soft mod.Určitě mě zajímá,jestli příjdu v takovém případě o záruku,nebo ne.

za rady předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu