Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pokles Vykonu

Rychlahuba

Otázka

Ahoj,mam neaky divny pokles vykonu ve hrach, dam priklad hru Crysis, kdyz jsem ji hral na win XP tak jsem jel vse na Vysoke a 8x AA rozliseni 13xx*7xx ted nevim jak to je..(30-35fps) ,nainstaloval jsem win 7 ultimate a hra se na tu samou konfiguraci seka jak prase (asi 15fps nekdy 20) je ti tim ze win 7 zabiraji asi o 300 ramek vic nez xp?

moje sestava :AMD athlon X2 2,8

2GB ram

Ati raedon HD 4730

vic snad neni potreba

Jeste ovladace mam tyhle:9-12_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu

Napadlo me vypnout graficke funkce Win7 ale nevim jestli to neak hodne pomuze...kdyztak reknete o kolik to tak zvedne fps

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
To me nic nenapada, podle me win 7 jedou lip, ale kdyz se ti stalo tohle, kazdopadne bejt tebou tak si zkusim stahnout ovladace na grafickou kartu, a kdyz to nepomuze, tak si zkus vypnout ty graficky funkce...

Bohuzel...a jeste dodam ze kdyz jsem mel XP tak ve spravci uloh jsem mel po spusteni win zabrano asi 400-500ram a s win 7 mam asi 700-800 to me prijde docela dost asi ten pokles bude kvuly ram co?a jinak ty ovladace vyzkousim co byly na CD s grafikou ale tydle jsou taky na tu moji kartu...

//a jeste pls kdyz budu davat jiny ovladace mam ty stary odinstalovat?nebo jen preinstalovat?

//tak ty ovladace asi nepomohly jedu to porad stejne a porad na stejny fps mozna o 5+- ale to je spis jinou misi.

Odkaz ke komentáři

• 0
pokud vim , tak windows 7 sou jako visty takže uměj DX10 stejne jako visty ale ne jako XP protoze tam to nejde (teda de ale ne tak uplne).... a dx10 je narocnejsi

To mas pravdu je narocnejsi ale moc velkej grafickej rozdil jsem teda nepoznal (predtim jsem to hral aji na XP) akorad to vic "zere"

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejvic mi zabira neake CCC.exe je to potreba na chod systemu?a jinak nechapu proc mi to nekdy ukazuje ze to vyuziva 800 a nekdy 500 furt to skace :( pomuze treba defragmentace disku nebo neaky jiny veci?

Catalyst Control Center... je to ovladani grafiky.. Je to ale jen GUI, nemelo by to ovlivnit chod PC - muzes vypnout.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu