Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s vypalováním ISO obrazů pro Wii s firmwarem 4,1E hardmoded WASABI DX fw 3,0.

RAV3N

Otázka

Prosím o radu - v poslední době jsem poněkud zoufalí.

Stáhnul jsem si asi 7 různých ISO obrazů her..respektive Wii RESORT / NSMB / Virtua Tennis 2009 / Dead Space / Grand Slam / Mario Party 8 / EA Active more workout…

Podařilo se mi úspěšně rozjet pouze 2 obrazy..Wii Resort a EA Active workout..

Polo úspěšně se mi podařil rozjet New Super Mario Bros…hra se načte i spustí (musel se provést update na 4,1E) a hra se pěně rozjela..bohužel po cca 2mi až 5ti minutami hraní hra zničehožnic spadne a vypíše že je nečitelný disk..???!!! (ale to není ten TOPIC co bych zde chtěl probírat)

Hry jsou páleny v NERU 7 plné verzi…

Operační systém Windows Vista Ultimate Edition

Vypalovačka LG HS42S

médium: Verbatim DVD – R

Hlavní problém je, že když vypálím kterýkoliv ze zbytku ISO obrazů které jsem vypsal a vložím vypálené dvdčko do Wii..Po 20vteřinách Wii vypíše, že disk je nečitelný atd..musím dát eject a vypnout zapnout konzoli…

V případě Mario Party 8 se mi stalo i to, že hra se v menu Wii ukáže..ale po spuštění vypíše že disk je nečitelný…jak to když se DVD načetlo v menu…

Co jsem již vyzkoušel..neúspěšně..:

• Zkusil jsem vypálit v jiném programu /ALCOHOL 120% / CD BURNER XP

• Zkusil jsem jiné DVD-R médium VERBATIM

• Zkusil jsem vypalovat pomocí jiné vypalovačky

• Stáhnul a vypálil jsem jiný ISO PAL obraz požadované hry

• Vypaloval jsem z několika HDD

Veškeré hry, které jsem vypálil před časem včetně nynějších třeba Wii resorts jedou naprosto bez problémů. (Tím odpadá podezření na špatný LASER)

Taktéž je třeba dodat, že starší hry, které jsem vypaloval jeli jak na starším firmware Wii než je stávající a jedou bez jakýchkoliv potíží i nyní na firmwaru 4,1E…

Jediné co mne napadá jako řešení, zda není nějaké speciální patchování ISO obrazu pro konzole, které mají sice hardmod jako já WASABI DX ale mají na Wii poslední FW 4,1E..

Něco takového jsem objevil i na youtube..Ale tam klučina používá nějaký ISO loader..

Máte někdo nápad??? Předesílám, zkuste vypustit řešení „přejít na softmod..“

Moc děkuji za jakoukoliv pomoc **RAV3N**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jako prvni udelej update konzole, aktualni update je 4.2

Jako druhe update chipu, aktualni FW je 3.0.

A pote si treba u toho NSMB zkus tzv BCA fix, jestli nebude rozdil.

Pokud ne...potom zkus nejlepe medium z noveho balicku koupene v jinem obchode, a vypaleni nejlepe na jinem PC = jina palirna.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jako prvni udelej update konzole, aktualni update je 4.2

Jako druhe update chipu, aktualni FW je 3.0.

A pote si treba u toho NSMB zkus tzv BCA fix, jestli nebude rozdil.

Pokud ne...potom zkus nejlepe medium z noveho balicku koupene v jinem obchode, a vypaleni nejlepe na jinem PC = jina palirna.

Tak updatovat Wii na fw 4,2 nepovedlo..Další rádoby problém???

Několikrát jsem to zkoušel, ale každý hodinový pokus o update selhal tím, že se update nepohl ani o procento...Jinak připojení vpořádku a žádný error..jen se to nepohlo :(

Wii je připojeno přes kabel tedy WIRED..zkoušel jsem i WI-FI ale stejný výsledek.

Nakonec jsem tedy zkusil vypalovat na jiném PC..lépeřečeno na NOTEBOOKU TOSHIBA U400..

Vypaloval jsem pomocí IMGBURN. Také jsem koupil nová média VERBATIM DVD-R Printable.

Světe div se, všechny stažené (před tím nefunkční) ISO obrazy vypáleny na ntb na WII vpohodě fungují!!!

Bohužel NSMB jsem zatím nepokořil...Ale vesele zkouším dál.

Moc díky za rady KANALIZÁTOROVI..Tenhle chlapík mi vždycky pomůže z bryndy :)

Pokud by mi někdo z Vás pomohl najít linky na ověřený ISO obraz New Super Mario Bros. který opravdu funguje na Wii s chipem Wasabi DX sem s tím. MOC MOC MOC DÍKY

RAV3N

Odkaz ke komentáři

• 0

To s tim updatem je divne.

Chip nijak updatu z internetu nebrani, a pokud nemas v konzoli SW hack, tak neni duvod proc by update nemelo nebo nemohlo byt mozne udelat.

Zkus jeste testnout jestli se konzole opravdu dostane na internet, pripadne jestli tam treba nemas nejake omezeni....nikdy jsem nezkoumal pres jake porty a protokoly se Wii updatuje z internetu, ale at uz je to jakkoliv tak je samozrejme mozne je blokovat...zkus tedy overit nastaveni sveho routeru, pripadne konzultovat s tvym ISP.

Co se tyce NSMB:

Fix primo od teamu Wasabi : http://wasabi.net.cn/BCAfix.zip

pripadne editor : http://www.flatmii.com/FLATMOD%20Bca%20editor.zip

oba proramy by mely byt srovnatelne.

Odkaz ke komentáři

• 0
To s tim updatem je divne.

Chip nijak updatu z internetu nebrani, a pokud nemas v konzoli SW hack, tak neni duvod proc by update nemelo nebo nemohlo byt mozne udelat.

Zkus jeste testnout jestli se konzole opravdu dostane na internet, pripadne jestli tam treba nemas nejake omezeni....nikdy jsem nezkoumal pres jake porty a protokoly se Wii updatuje z internetu, ale at uz je to jakkoliv tak je samozrejme mozne je blokovat...zkus tedy overit nastaveni sveho routeru, pripadne konzultovat s tvym ISP.

Co se tyce NSMB:

Fix primo od teamu Wasabi : http://wasabi.net.cn/BCAfix.zip

pripadne editor : http://www.flatmii.com/FLATMOD%20Bca%20editor.zip

oba proramy by mely byt srovnatelne.

Dnes se mi podařilo bez problémů updatovat. Do 10 minut bylo hotovo...

Předpokládám, že možná hůř dostupný server...těžko říci...

Za rady mockrát děkuji. Zkusím přímo od týmu Wasabi.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dnes se mi podařilo bez problémů updatovat. Do 10 minut bylo hotovo...

Předpokládám, že možná hůř dostupný server...těžko říci...

Za rady mockrát děkuji. Zkusím přímo od týmu Wasabi.

Tak díky radám KANALIZÁTORA všechno funguje.

Aplikoval jsem na ISO obraz zmíněný patch od WASABI teamu.

Ještě jednou mockrát děkuji :)

RAV3N

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu