Prosím o radu - v poslední době jsem poněkud zoufalí.
Stáhnul jsem si asi 7 různých ISO obrazů her..respektive Wii RESORT / NSMB / Virtua Tennis 2009 / Dead Space / Grand Slam / Mario Party 8 / EA Active more workout…
Podařilo se mi úspěšně rozjet pouze 2 obrazy..Wii Resort a EA Active workout..
Polo úspěšně se mi podařil rozjet New Super Mario Bros…hra se načte i spustí (musel se provést update na 4,1E) a hra se pěně rozjela..bohužel po cca 2mi až 5ti minutami hraní hra zničehožnic spadne a vypíše že je nečitelný disk..???!!! (ale to není ten TOPIC co bych zde chtěl probírat)
Hry jsou páleny v NERU 7 plné verzi…
Operační systém Windows Vista Ultimate Edition
Vypalovačka LG HS42S
médium: Verbatim DVD – R
Hlavní problém je, že když vypálím kterýkoliv ze zbytku ISO obrazů které jsem vypsal a vložím vypálené dvdčko do Wii..Po 20vteřinách Wii vypíše, že disk je nečitelný atd..musím dát eject a vypnout zapnout konzoli…
V případě Mario Party 8 se mi stalo i to, že hra se v menu Wii ukáže..ale po spuštění vypíše že disk je nečitelný…jak to když se DVD načetlo v menu…
Co jsem již vyzkoušel..neúspěšně..:
• Zkusil jsem vypálit v jiném programu /ALCOHOL 120% / CD BURNER XP
• Zkusil jsem jiné DVD-R médium VERBATIM
• Zkusil jsem vypalovat pomocí jiné vypalovačky
• Stáhnul a vypálil jsem jiný ISO PAL obraz požadované hry
• Vypaloval jsem z několika HDD
Veškeré hry, které jsem vypálil před časem včetně nynějších třeba Wii resorts jedou naprosto bez problémů. (Tím odpadá podezření na špatný LASER)
Taktéž je třeba dodat, že starší hry, které jsem vypaloval jeli jak na starším firmware Wii než je stávající a jedou bez jakýchkoliv potíží i nyní na firmwaru 4,1E…
Jediné co mne napadá jako řešení, zda není nějaké speciální patchování ISO obrazu pro konzole, které mají sice hardmod jako já WASABI DX ale mají na Wii poslední FW 4,1E..
Něco takového jsem objevil i na youtube..Ale tam klučina používá nějaký ISO loader..
Máte někdo nápad??? Předesílám, zkuste vypustit řešení „přejít na softmod..“
Otázka
RAV3N
Prosím o radu - v poslední době jsem poněkud zoufalí.
Stáhnul jsem si asi 7 různých ISO obrazů her..respektive Wii RESORT / NSMB / Virtua Tennis 2009 / Dead Space / Grand Slam / Mario Party 8 / EA Active more workout…
Podařilo se mi úspěšně rozjet pouze 2 obrazy..Wii Resort a EA Active workout..
Polo úspěšně se mi podařil rozjet New Super Mario Bros…hra se načte i spustí (musel se provést update na 4,1E) a hra se pěně rozjela..bohužel po cca 2mi až 5ti minutami hraní hra zničehožnic spadne a vypíše že je nečitelný disk..???!!! (ale to není ten TOPIC co bych zde chtěl probírat)
Hry jsou páleny v NERU 7 plné verzi…
Operační systém Windows Vista Ultimate Edition
Vypalovačka LG HS42S
médium: Verbatim DVD – R
Hlavní problém je, že když vypálím kterýkoliv ze zbytku ISO obrazů které jsem vypsal a vložím vypálené dvdčko do Wii..Po 20vteřinách Wii vypíše, že disk je nečitelný atd..musím dát eject a vypnout zapnout konzoli…
V případě Mario Party 8 se mi stalo i to, že hra se v menu Wii ukáže..ale po spuštění vypíše že disk je nečitelný…jak to když se DVD načetlo v menu…
Co jsem již vyzkoušel..neúspěšně..:
• Zkusil jsem vypálit v jiném programu /ALCOHOL 120% / CD BURNER XP
• Zkusil jsem jiné DVD-R médium VERBATIM
• Zkusil jsem vypalovat pomocí jiné vypalovačky
• Stáhnul a vypálil jsem jiný ISO PAL obraz požadované hry
• Vypaloval jsem z několika HDD
Veškeré hry, které jsem vypálil před časem včetně nynějších třeba Wii resorts jedou naprosto bez problémů. (Tím odpadá podezření na špatný LASER)
Taktéž je třeba dodat, že starší hry, které jsem vypaloval jeli jak na starším firmware Wii než je stávající a jedou bez jakýchkoliv potíží i nyní na firmwaru 4,1E…
Jediné co mne napadá jako řešení, zda není nějaké speciální patchování ISO obrazu pro konzole, které mají sice hardmod jako já WASABI DX ale mají na Wii poslední FW 4,1E..
Něco takového jsem objevil i na youtube..Ale tam klučina používá nějaký ISO loader..
Máte někdo nápad??? Předesílám, zkuste vypustit řešení „přejít na softmod..“
Moc děkuji za jakoukoliv pomoc **RAV3N**
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.