sk8ers Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ahoj ted si budu kupovat wiičko a mám pár otázek... 1.mám si udělat softhack nebo koupit chip?? 2.na PAL konzoli s čipem jdou pal i ntsc hry??(co se stane když dám do wii pal verze hru regionu NTSC???) 3.Jdou na konzoli s čipem všechny hry??(se softhackem??) Je mi celkem jedno že za chip dám cca 2600kč ale hlavně abych nemohl konzoli bricknout normálním hraním..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 softhack si mužeš udělat sám prakticky zdarma, nevidim v tom nějak moc velkej rozdíl, až na to že nepřijdeš o záruku. jakmile si ho flashneš tak můžeš přehrávat veškerý regiony. a ani na chip ani soft ti nepojede 100% všech her. Je ale opravdu mizivý procento her co nejde. snad necelý 1% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 1. softhack je mnohem jednodušší, je zadarmo 2. jdou všechny regiony, nic se nestane, ale lepší hry projet programem WiiBrickBlocker (záležitost na 20 vteřin), prej hrozí bricknutí, že některý hry mají při spuštění update... 3. ještě se mi nestalo, aby mi něco nefungovalo (když nepočítám hry stažený přes torrent, který měli dost MB poškozenejch dat :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 1. softhack je mnohem jednodušší, je zadarmo2. jdou všechny regiony, nic se nestane, ale lepší hry projet programem WiiBrickBlocker (záležitost na 20 vteřin), prej hrozí bricknutí, že některý hry mají při spuštění update... 3. ještě se mi nestalo, aby mi něco nefungovalo (když nepočítám hry stažený přes torrent, který měli dost MB poškozenejch dat :)) Hrozí brick i u nintenda s chipem??(mám na mysli ten update..) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Hrozí brick i u nintenda s chipem??(mám na mysli ten update..) děkuji chip bych si tam nedával, nemá to smysl, softhack je jednoduší, zadarmo a nehrabeš se v konzoli, jinak brick hrozí vždy, i s chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 chip bych si tam nedával, nemá to smysl, softhack je jednoduší, zadarmo a nehrabeš se v konzoli, jinak brick hrozí vždy, i s chipem A mohli by jste mi vajmenovat nepodporované hry?? Jaké bych mel výhody s pripojenim k internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Ahoj ted si budu kupovat wiičko a mám pár otázek...
1.mám si udělat softhack nebo koupit chip??
2.na PAL konzoli s čipem jdou pal i ntsc hry??(co se stane když dám do wii pal verze hru regionu NTSC???)
3.Jdou na konzoli s čipem všechny hry??(se softhackem??)
Je mi celkem jedno že za chip dám cca 2600kč ale hlavně abych nemohl konzoli bricknout normálním hraním.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.