Midendorf Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Koupil jsem si bluetooth headset od nokie (univerzál compatible) PS3 mi ho najde dám OK ale chce to po mě KEY. Jak ho zjístím? je to key PS3 nebo toho bluetooth headset? Pomoc:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Podle mě nějakej přístupovej kod bude v papirech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midendorf Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 A v nasravení v PS3 v security, change Password když chci změnit, tak po mě chce nejdříve ten původní ale jak ho zjístím? Před tím jsem tam žádný nedával. Tak si říkam jestli nebude chtít právě tenhle kod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 No,nemyslim si že by ho chtěl,ale proč ne,u PSP je taky možný nastavit aby když chceš jít na net aby to po tobě chtěl heslo...jinak základní hesla bývaj 0000.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ten KEY by si mel mit v papirech k tomu headsetu. Ja sem si nedavno koupil headset od Sony a nic sem nikde zadavat nemusel, jen sem ho pripojil kablikem a bylo sparovano. Jinak defaultni heslo do security by mely byt ctyri nuly (cili 0000). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Viz manuál - http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/bluetooth.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midendorf Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Díky chlapy 4 nuly :bash: Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Midendorf
Koupil jsem si bluetooth headset od nokie (univerzál compatible)
PS3 mi ho najde dám OK ale chce to po mě KEY.
Jak ho zjístím? je to key PS3 nebo toho bluetooth headset?
Pomoc:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts