Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Mám takový docela hloupý dotaz,ale zajímá mě to: Ztrácí baterie nějak životnost tím,když na PSP hraju když se nabíjí? je v tom nějaký problém?nebo to je uplně v pohodě a není jediný duvod proč by se to nemohlo dělat?thanks za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Pokud vim, tak to vubec nevadi, ale me kabl pri hrani docela vadi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Pokud vim, tak to vubec nevadi, ale me kabl pri hrani docela vadi :) Tak jsem objevil první problém který mám s 3.40 OE-A. když se mi při hraní vybije PSP,tak se mi neuspí,ale vypne. Kdežto na 2.71 když se mi PSP vybilo tak se mi to jen uspalo a po zapnutí do nabíječky jsem mohl hrat dal,tam kde jsem skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 tak to nemáš pravdu...já sem měl 2.60 a taky když sem to vybil tak se mi to taky vyplo celý...musíš to ty sám stihnout vypnout dokud ti tam bliká ta přeškrtnutá baterka...pak to pude uvidíš Molda22: a životnost baterie se určitě nezmění jen to trochu dýl trvá to nabíjení když při tom hraješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 myslim ze to nema nijaky efekt... okrem toho sa da hrat aj uplne bez baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 tak to nemáš pravdu...já sem měl 2.60 a taky když sem to vybil tak se mi to taky vyplo celý...musíš to ty sám stihnout vypnout dokud ti tam bliká ta přeškrtnutá baterka...pak to pude uvidíšMolda22: a životnost baterie se určitě nezmění jen to trochu dýl trvá to nabíjení když při tom hraješ... ale on tvrdil na 2,71 a ne na 2,6 ne?Hraju na nab. normalne a nic se nedeje,mam3,03 OE-C a psp se mi po vibiti jenom uspi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 já bych řek že mezi 2.60 a 2.71 nebude až zas tak velkej rozdíl...nebo snad jo...já když sem UG na 2.71 tak sem nepocítil nějakou změnu...nic nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 mne se teda pspo dycky jen uspalo a taky mam 3.40 OE-A a zivotnost to urco neztraci ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 mne se teda pspo dycky jen uspalo a taky mam 3.40 OE-A a zivotnost to urco neztraci ;) tak to je záhada :D :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 ale on tvrdil na 2,71 a ne na 2,6 ne?Hraju na nab. normalne a nic se nedeje,mam3,03 OE-C a psp se mi po vibiti jenom uspi:) mě taky,a vždycky mě štve hrát s kabelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filipp Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 jn kabel je vážně na prd, chtělo by to bezdrátovou nabíječku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Molda22
Mám takový docela hloupý dotaz,ale zajímá mě to: Ztrácí baterie nějak životnost tím,když na PSP hraju když se nabíjí? je v tom nějaký problém?nebo to je uplně v pohodě a není jediný duvod proč by se to nemohlo dělat?thanks za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts