Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 Mám takový docela hloupý dotaz,ale zajímá mě to: Ztrácí baterie nějak životnost tím,když na PSP hraju když se nabíjí? je v tom nějaký problém?nebo to je uplně v pohodě a není jediný duvod proč by se to nemohlo dělat?thanks za odpovedi
0 Brento Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 Pokud vim, tak to vubec nevadi, ale me kabl pri hrani docela vadi :)
0 Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 Pokud vim, tak to vubec nevadi, ale me kabl pri hrani docela vadi :) Tak jsem objevil první problém který mám s 3.40 OE-A. když se mi při hraní vybije PSP,tak se mi neuspí,ale vypne. Kdežto na 2.71 když se mi PSP vybilo tak se mi to jen uspalo a po zapnutí do nabíječky jsem mohl hrat dal,tam kde jsem skončil.
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 tak to nemáš pravdu...já sem měl 2.60 a taky když sem to vybil tak se mi to taky vyplo celý...musíš to ty sám stihnout vypnout dokud ti tam bliká ta přeškrtnutá baterka...pak to pude uvidíš Molda22: a životnost baterie se určitě nezmění jen to trochu dýl trvá to nabíjení když při tom hraješ...
0 myschoo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 myslim ze to nema nijaky efekt... okrem toho sa da hrat aj uplne bez baterie
0 DanDanDan Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 tak to nemáš pravdu...já sem měl 2.60 a taky když sem to vybil tak se mi to taky vyplo celý...musíš to ty sám stihnout vypnout dokud ti tam bliká ta přeškrtnutá baterka...pak to pude uvidíšMolda22: a životnost baterie se určitě nezmění jen to trochu dýl trvá to nabíjení když při tom hraješ... ale on tvrdil na 2,71 a ne na 2,6 ne?Hraju na nab. normalne a nic se nedeje,mam3,03 OE-C a psp se mi po vibiti jenom uspi:)
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 já bych řek že mezi 2.60 a 2.71 nebude až zas tak velkej rozdíl...nebo snad jo...já když sem UG na 2.71 tak sem nepocítil nějakou změnu...nic nového
0 Dark7 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 mne se teda pspo dycky jen uspalo a taky mam 3.40 OE-A a zivotnost to urco neztraci ;)
0 Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 mne se teda pspo dycky jen uspalo a taky mam 3.40 OE-A a zivotnost to urco neztraci ;) tak to je záhada :D :(
0 amuse Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2007 ale on tvrdil na 2,71 a ne na 2,6 ne?Hraju na nab. normalne a nic se nedeje,mam3,03 OE-C a psp se mi po vibiti jenom uspi:) mě taky,a vždycky mě štve hrát s kabelem
0 Filipp Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2007 jn kabel je vážně na prd, chtělo by to bezdrátovou nabíječku :)
Otázka
Molda22
Mám takový docela hloupý dotaz,ale zajímá mě to: Ztrácí baterie nějak životnost tím,když na PSP hraju když se nabíjí? je v tom nějaký problém?nebo to je uplně v pohodě a není jediný duvod proč by se to nemohlo dělat?thanks za odpovedi
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts