Rychlahuba Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ahoj prave jsem dosel do mise kde je ten divnej pavouk na lodi a mam problem,hra mi porad pada,zkousel jsem ruzny patche ani jeden mi nesel nainstalovat psalo to ze chyby soubory (prikal g5FF5dvbtgeE proste takovydle blbosti.) tak jsem se na to vykaslal a ted shanim save nasledujici mise (proste aby tadle cast byla zamnou ) snad to dal pujde... dam THX +1000 credits ale ten save by mel byt nekde na zacatku mise.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 najdi si save a vlož do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 jestli nemas origi tak se ani nedivim :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 dobry uz to mam .lock dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.