Ondrej120 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Tak co je to tady ? Klan a mě o něm nikdo neřekl snajku to si vyřídíme, Co takle zejtra zapařit a hlavně co nejvíc lidí co takhle zejtra okolo 9:00 věčer ? Napište kdo můžete a kdo do toho pujde !!! Já dneska můžu. Citovat
Snake99 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Soupisky jsou aktualizovany. Cau Stivne,ja myslel,ze o tom vis. No nic,uz jsi v soupisce8) ale Bioshock tady nehrajem:)Dnes vecer to u mne nevyjde,jdu s mladou nekam zaparit,ale ted se vrhnu na live,tak kdyz tam bude nekdo pripojenej,tak neni problem zaparit,ja stejne hraju na live jenom calla:cheesygrin: Citovat
Chuddy157 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Cau, taky bych se rád přidal jestli je to jeste mozne. Nick:chuddy157 headseat: nemám, doufám, že nevadí Citovat
pally Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 cau snejku mam v čudu modem tak nejsem zatim online snad do 2 dnu zas budu pařit už mam gold :) Citovat
Kulo Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 tak pokud jeste hravate tak bych se rad pridal... nick: Cortiera Headset bohuzel nemam Citovat
stifmayster Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 No nazdar hele tak pristi sobotu budu zase parit mw 2 tsk doufam ze budete mit cas a samozrejme 30.3 to bude monumentalni masakr (: Citovat
boss94 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Taky bych se rád přidal:-) Gamertag: BIGGBOSS13 headset mám... Citovat
Bullvinek Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Tak jsem dneska ten net nahodil, tak si me kdyztak pripiste i kdyz budu hrat hovno. Gamertag - Bullv1n3k Mike - Mám Citovat
Striker Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 Začínam znova hrát COD MW2 ! ! Jako zastarejch času :D Citovat
THe.gaME Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 hoj vsem, taky bych chtel se pridat, GAMERTAG: GAMEBEGUN HEADSET: ANO nazev klanu? web,atd je ,bude? presne neco podobnyho jsem hledal :) Citovat
Luk3z^ Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 jestli už jste nějak sehraný tak koukněte sem > ps3-turnaje.net --- -----monentálně jeden turnaj probíhá, ale hned do dalšího se už bude dát regnout ;) Citovat
Snake99 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Zdarec lidi. Nejakou dobu jsem byl mimo hru (xko) a zkousel jsem parit ps3,ale opet se vracim a pristi tyden snad budu mit gold,tak muzem zaparit calla. Urcite uz mnozi mate porizeny mappacky,tak chci do nich taky skocit,hlavne ty mapy ze 4ky. Brzy se objevim na live!!!! :) :coolgun: Citovat
Ingnition Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Paráda, konečně comeback :) No já bohužel mappack nemám. Je to moc drahý na to co to chtěj. Sice by to bylo zase oživení ale to už si koupím radši CoD 4 a těch pár nových map do MW2 oželím... No jinak se brzy vrať, už jsem chtěl ten clan tag ceta dát pryč :D Citovat
Snake99 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Servis Ingni. Cetu urcite nerus!!! Nebylo by spatny kdyby kazdy z nas mel aspon 1ni mappack,uz se na to kamo klepu,az zase zaparime calla. :wohow::bash: Citovat
pally Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 cau snake a ingni ted pořizuju zase xko takže se zas tesim na pařku na calla az svama zapařim,mappacky koupim určitě a zas pojedem z clanem CETA :) Citovat
Ingnition Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 jestli už jste nějak sehraný tak koukněte sem > ps3-turnaje.net --- -----monentálně jeden turnaj probíhá, ale hned do dalšího se už bude dát regnout ;) Tohle je Xbox 360 sekce, ne PS3 :) Takže se tam těžko registrujem ;) cau snake a ingni ted pořizuju zase xko takže se zas tesim na pařku na calla az svama zapařim,mappacky koupim určitě a zas pojedem z clanem CETA :) Kua, nechcete mi někdo koupít bodíky abych si taky koupil ty mapky a pařili? :D Už to vidím jak budete pařit nový a já budu jak na ocet hrát klasiku :D Kuaaaa :( :D Citovat
Ondrej120 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 3x HIP HIP HURÁ pro naše ztracené pařany :D Už se těším až zase zahrajem Citovat
Dunky Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Hlásím se do služby ;) GT Drsnak4CZ HS nemám Nejsem až takovej noob ratio nikdy nejde pod 1 Citovat
Snake99 Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Neni problem te vzit do party,ale ten headset je celkem dulezity,jak se s tebou pak domluvime pri hre? To jedine zaparit nejaky deathmatch,ale Demolition nebo S&D tezko,tam uz musi byt trochu taktiky. Neni problem poridit,ne? Stoji 150,- Ingni,mluvil jsi driv neco o strankach,ze bys vytvoril kolem klanu a MW2,nechce se ti do toho? Urcite by to bylo lepsi,co ty na to? (zacinam se v tom ztracet):? Aspon by to nekdo aktualizoval:thumbup: Citovat
Ingnition Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Neni problem te vzit do party,ale ten headset je celkem dulezity,jak se s tebou pak domluvime pri hre? To jedine zaparit nejaky deathmatch,ale Demolition nebo S&D tezko,tam uz musi byt trochu taktiky. Neni problem poridit,ne? Stoji 150,-Ingni,mluvil jsi driv neco o strankach,ze bys vytvoril kolem klanu a MW2,nechce se ti do toho? Urcite by to bylo lepsi,co ty na to? (zacinam se v tom ztracet):? Aspon by to nekdo aktualizoval:thumbup: Určitě bych stránky udělat mohl :) Ale nemáš aspon ICQ, Skype, MSN nebo cokoliv kam chodíš abychom se mohli normálně domlouvat a ne jenom tady přes CF a Xbox? Citovat
Ingnition Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Takže členové tohoto klanu (Ceta) prosím ČTĚTE!!! Společně se Snakem jsme došli k názoru, že se web teda udělá. Problém je ten, že dát stránky na free webhosting a doménu je nejenom hloupost, ale i přidělá to akorád problémy (reklamy od hostingu, neustálé výpadky, pomalé načítání). Proto bych strašně rád vás všechny poprosil, zda bychom se nemohli složit na vlastní webhosting a doménu. Cena by byla celkem 500 Kč (doména a webhosting na jeden rok). Dá se říct že je to nic. Když by se nás složilo 10, zaplatil by každý jenom 50 Kč. To je snad nic. Tu krabičku cigaret ne dvě pivka snad oželíme jednou ne? Prosím všechny kdo by teda chtěli se složit, nechť mi napíší PM (soukromou zprávu) tady na CF. Díky moc, Ingintion a Snake. Citovat
Snake99 Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Tak lidi doufam,ze nezklamete a pujdete do toho. Urcite to bude o nicem jinym,hlavne piste Ingnimu do PM,at to tady neni plny sr.... Citovat
Snake99 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 30, 2010 Chlapi,cekal jsem vetsi odezvu!!! Ingni tady zkousi neco vytvaret pro nas,tak cekame nejakou podporu,jestli vam neni lito tech drobnych,co by ste museli dat. Chtel bych,aby jste se k tomu vyjadrili,tady na CF,jestli ma cenu neco delat. Dik (1883) Citovat
Werbb Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 jestli jeste fungujete chtel bych se pridat. :) jsem uplny novacek na xboxu mam ho dva dny :D a hraju jen coda mw2. je to uzasna hrale ale ucim se mirit a hrat s joypadem. hraval jsem cod na pc ale je to davno byli jsem s clanem do 100 mista v cr. GT: Werbb a HS: mam a 50kc klidne poslu :) jen me to musite naucit hrat a poznat mapy :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.