macros Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 čaute takže mám problém zapnu bezdrátovej joypad a jenom se točí a nepřipojí ví někdo co s tím nebo to mám vyhodit:) a koupit jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 jeste zmackni kulaty tlacitko po levy strane nad tlacitkem "power" Edit: radsi ho dej me a kup si jinej, asi je poskozenej:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 jeste zmackni kulaty tlacitko po levy strane nad tlacitkem "power"Edit: radsi ho dej me a kup si jinej, asi je poskozenej:P mačkal jsem a nic párkrát se protočí dokola rychleji pak zpomalí a točí a nenajde pozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 tak zkus jeste zmacknout tlacitko na ovladaci, ktery je ve predu, jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 jj už jsem na to došel musel jsem ještě na konzole zmačknout tan kulaty a pak i na joypadu kupoval jse novou tak si to potřebovalo domluvit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
macros
čaute takže mám problém zapnu bezdrátovej joypad a jenom se točí a nepřipojí ví někdo co s tím nebo to mám vyhodit:) a koupit jinej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.