macros Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 čaute takže mám problém zapnu bezdrátovej joypad a jenom se točí a nepřipojí ví někdo co s tím nebo to mám vyhodit:) a koupit jinej Citovat
0 stormje Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 jeste zmackni kulaty tlacitko po levy strane nad tlacitkem "power" Edit: radsi ho dej me a kup si jinej, asi je poskozenej:P Citovat
0 macros Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 jeste zmackni kulaty tlacitko po levy strane nad tlacitkem "power"Edit: radsi ho dej me a kup si jinej, asi je poskozenej:P mačkal jsem a nic párkrát se protočí dokola rychleji pak zpomalí a točí a nenajde pozici Citovat
0 stormje Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 tak zkus jeste zmacknout tlacitko na ovladaci, ktery je ve predu, jinak nevim Citovat
0 macros Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 jj už jsem na to došel musel jsem ještě na konzole zmačknout tan kulaty a pak i na joypadu kupoval jse novou tak si to potřebovalo domluvit :cheesygrin: Citovat
Otázka
macros
čaute takže mám problém zapnu bezdrátovej joypad a jenom se točí a nepřipojí ví někdo co s tím nebo to mám vyhodit:) a koupit jinej
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.