Schiz Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Cau delal sem jb a nejak se my spatne nacetlo a hodilo to obrazovku s usb a itunes to by bylo jeste v klidu ale kdyz dam restore mam tak se my nacte fw udelase ale pak to hodi chbu newite cim to je? mam i nejnovejsi itunes ***refresh*** Nikdo newi jak to zaz rozchodit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Možná by bylo dobrý napsat sem tu chybu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czn Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 a dělal jsi restore někdy předtim? jestli to je error 3001 a máš xp tak mám stejnej problém a nepovedlo se mi to vyřešit je potřeba si udělat restor u někoho s vistama nebo jinym operač systémem (mi bylo doporučeno a je to pravda ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 a dělal jsi restore někdy předtim? jestli to je error 3001 a máš xp tak mám stejnej problém a nepovedlo se mi to vyřešit je potřeba si udělat restor u někoho s vistama nebo jinym operač systémem (mi bylo doporučeno a je to pravda ) číslo erroru nwm ale restore sem uz predtim nekolikrat delal ale tvoji veriantu vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 mam chybu 3001 (na XPckach) zkousel sem i ten specialni MOD ale nejde to :( naky rady , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 mam chybu 3001 (na XPckach) zkousel sem i ten specialni MOD ale nejde to :( naky rady ' date='[/quote']Jiný OS ... sežen si někoho kdo má XP/Vistu a udělej to u něj, jiný řešení neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Schiz
Cau delal sem jb a nejak se my spatne nacetlo a hodilo to obrazovku s usb a itunes to by bylo jeste v klidu ale kdyz dam restore mam tak se my nacte fw udelase ale pak to hodi chbu newite cim to je? mam i nejnovejsi itunes
***refresh***
Nikdo newi jak to zaz rozchodit ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.