SnakeEyes Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ahoj.Mam problem s hrou battlefield 1943 stahnul sem si FULL verzi z PSN a hral sem vecer ale ted se nemuzu pripoji da to JOINING TO SERVER PLEASE WAIT cekam.... a napisu to CONNECTION FAILED - nevite co stim ? dekuju za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 nestíhaj servery nejspíš ... zkus to zítra a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnakeEyes Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ale takhle mi to blbne uz 2 dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 taky se může stát .... nebo maj výpadek ... chtělo by to někoho kdo hraje taky jestli mu to robí to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ričin93cz^ Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 To se stává často,BF1943 byl vypuštěn ke stažení o prázdninách 2009 a je málo serverů,musíš zkoušet pořád. ___________________________________________________________________________ PS3 Owner X360 Coming Soon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 mě to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 někdy se připojím na poprvé a někdy to zkouším 10x a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Ahoj.Mam problem s hrou battlefield 1943 stahnul sem si FULL verzi z PSN a hral sem vecer ale ted se nemuzu pripoji da to JOINING TO SERVER PLEASE WAIT cekam.... a napisu to CONNECTION FAILED - nevite co stim ? dekuju za odpoved. Bohužel bych hledala asi chybu někde u tebe v netu, protože já hraju Battlefield poslední dobou hodně často a ani jednou jsem neměla žádný problém s připojením na server. Vždy ihned tak do 10ti sekund. A servery pořád téměř plné. Ostatní hry v multiplayeru ti jedou dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SnakeEyes
Ahoj.Mam problem s hrou battlefield 1943 stahnul sem si FULL verzi z PSN a hral sem vecer ale ted se nemuzu pripoji da to JOINING TO SERVER PLEASE WAIT cekam.... a napisu to CONNECTION FAILED - nevite co stim ? dekuju za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.