Bios Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 zdravim chtel jsme se zeptat je na verzi iphone 1generace 8G moznost udelat ten jailbreak nebo jak se to pise. Predem dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 pokud vím stačí nahrát přes restore poslední FW (3.1.2) a pak už jenom přes blackra1n udělat JB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 jj díky posílám THX Nevíte nekdo za kolik se dá koupit displey na Iphone 2G mam tam takové čarky a docela mě to sere dá se to opravit třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Bios na dalsiu otazku zaloz novy topic, toto uz je OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doug Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 potvrzuju, taky mám 1G 8gb a JB přes blackra1n mě jede v cajku. Sice byly lehký komplikace při JB, ale to bylo nejspíš mou blbostí.. Takže s chutí do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bios
zdravim chtel jsme se zeptat je na verzi iphone 1generace 8G moznost udelat ten jailbreak nebo jak se to pise. Predem dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts