Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

úprava zvukové stopy

LukDM

Otázka

Mám menší problém, stáhl jsem si film v hd z cizího fora (takže v angličtině) a chtěl jsem si tam přidat dabing z českého dvd ripu, problém nastal v tom že jsem nakonec zjisil že audio stopa českého ripu má 25 FPS a já ji potřebuju dostat na 23.97 FPS. Program jsem si k tomu stáhl BeSweet kterej to bez problémů převede jenže problém je v tom že výsledná stopa mi během hraní vždycky praská jak kdybych si pouštil starou desku. Neví teda někdo třeba o nějakým jiným programu nebo jiným řešení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

dík za rady ale asi to vzdám,převedl jsem to teda ale stopa vuubec neseděla k videu,to přes ten BeSweet mi aspon stačilo dát zpoždění 2 sekundy a sedělo to krásně ale tady to je tak špatný ta synchronizace že vubec nevim,hold práce s videem asi nebude pro mě

Odkaz ke komentáři

• 0
po správné změně tempa si ještě musíš posunout začátek na správné místo, a když máš štěstí, tak pasuje i zbytek :lol:

nebude jednodušší stáhnout českej DVDrip? :cheesygrin:

říkám z dvd ripu mám to audio ale ta kvalita v porovnání s tim HD.... :D

ale kdybys třeba někdy neměl co dělat mužu ti to pak poslat zkusit :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu