suicide_duck Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Zdravim,dve otazky: 1) nemuzu najit na ebay originalni nahradni kryt na iphone 3gs 2) cena v servisu za vymenu pokud bych jim dodal ten kus plastu?a jak je to se zarukou..? Diky moc,kdo ma zkusenosti s vymenou zadniho krytu tak sem stim :) nikdo vazne nevi?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Napiš uživateli NexusWright .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Cena zadního krytu se pohybuje od 1000-3000.. Je to docela šílená cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 ifixit.com ... Já dělám jen 3G... Záruka samozřejmě mizí... I když, když budeš šikovnej... Ona je tam totiž jen nálepka :D návod: ifixit.com ... Casing: http://www.ubreakifix.com/parts-and-accessories-17/iphone-3gs-parts-31/iphone-3gs-repair-assemblies-39/ Mají to dražší, ale je tam chrom, a jsou tam kovový sloty na šroubky, což ty z Číny fakt nemají... Já dělám jen 3G... Ale o tolik se to lišit nebude... Záruka samozřejmě mizí... I když, když budeš šikovnej... Ona je tam totiž jen nálepka :D EDIT: Kua, omlouvám se za double post, jsem to napsal, odeslal, jenže fórum nějak neběželo, tak jsem to ještě poupravil a poslal znova... A fórum stále nic, tak jsem myslel že to nefará... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 nexus: diky moc,a kolik by jsi za to kdyztak chtel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suicide_duck
Zdravim,dve otazky:
1) nemuzu najit na ebay originalni nahradni kryt na iphone 3gs
2) cena v servisu za vymenu pokud bych jim dodal ten kus plastu?a jak je to se zarukou..?
Diky moc,kdo ma zkusenosti s vymenou zadniho krytu tak sem stim :)
nikdo vazne nevi?:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.