paserak681 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Zdravim všechny. Tak normálně stáhnu z netu mp4 video dam ho do psp a tam se mi misto videa objeví Unsupported Data vůbec nevim co stim a už mě to štve. Předem dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 A kam to do PSP dáváš? Do jaké složky? Máš custom firmware, nebo originál? Vyzkoušej všechny 3 složky. Uvidíš, že v jedné z nich to určitě půjde. ms0/:VIDEO ms0:/MP_ROOT/100ANV01 ms0:/MP_ROOT/100MNV01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 mno taky zalezi coto je za video ze.Musi to byl zkonvertovany do prislusnych rozmeru.Taky sem si stahl film z netu v .mp4 a rikal sem si jak to nemusim konvertovat a ono ejhle corrupted data :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozlik4 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 hele jaky vstup usb ma psp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 hele jaky vstup usb ma psp??? wtf ? :blink::lol: Myslíš mini-usb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 paserak681 víš co prostě si stáhni nějaký klip nebo film a projeď ho v XviD4PSP a poté ho vlož do složky VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Stačí stahovat videa na OFW a vložit do složky Video nebo převést v Xvid4PSP - tutorialy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
paserak681
Zdravim všechny.
Tak normálně stáhnu z netu mp4 video dam ho do psp a tam se mi misto videa objeví Unsupported Data vůbec nevim co stim a už mě to štve.
Předem dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.