frenkies Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 hledám něco jako euro simulator,prostě simulator kamionů na psp,existuje něco takoveho???:psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laxly Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 hledám to samé, pár fór jsem již prošel a myslím, že je to docela dobrá a nekonečná zábava, když se do toho trochu vžiješ (pocit z pedal to the metal), jiná kamioňácká hra mě neoslovila, euro je dobré, ale má nevychytané ovládání.. citlivost atd a poměrně vysoké nároky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkies Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 nasel si uz neco???dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matador88 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 nie, nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neovo adam Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 cau hledám také něco takového ale s letadly a nemohu porád nic najít.napiste mi prosim nejaký název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ace Combat,IL 2 Sturmovick - Birds of Prey , Pilot Academy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Pokud letadla doporucuji Pilot Academy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.