ppst Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 potreboval bych pomoct s gta 4 kdyz hraju tak tam mam vsetko vyzobrazene jen po nejakou cast ale kdyz jdu dal tak tam vidim jenom lidi auta a stupky chtel bych vedet ze ci neco nemam slabe napr grafiku... kdo to vyresi dostane ode mne 800 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Slaba grafika stahni si detaili na mene, nebo slaba ram napis co mas za pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Slaba grafika stahni si detaili na mene, nebo slaba ram napis co mas za pc :) to je dalsi problem nevim co mam za pc ale tusim mam grafiku 500neco mb dik za radu posilam credits a nevis jak grafiku zvisim lebo gta mam origo a vracet se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Minimální konfigurace: <LI style="TEXT-ALIGN: left">Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz nebo AMD Athlon X2 64 2.4Ghz <LI style="TEXT-ALIGN: left">RAM: 1,5GB <LI style="TEXT-ALIGN: left">HDD: 16GB <LI style="TEXT-ALIGN: left">Grafika: NVIDIA 7900 256MB nebo ATI X1900 256MB OS: Windows Vista SP1 nebo Windows XP SP3 Doporučená konfigurace: Procesor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz nebo AMD Phenom X3 2.1Ghz RAM 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista) HDD: 18GB Grafika: NVIDIA 8600 512MB nebo ATI 3870 512MB OS: Windows Vista SP1 nebo Windows XP SP3 takze se nediv zeti to nejde musis mit 2 gb ram... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 a da se ram dokupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ano, nevim co mas za pc ale asi byto chtelo koupit celej novej )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Mě se to stávalo taky na 1gb ram když jsem měl.Stačí dokoupit ram a nezapomeň stáhnout patch 1.0.4.0 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 dekuji vam za radu z pc inmforma ci vym dost malo ale aspon neco Win. XP service pack 3 dvojjadrovy procesor 2.6 ram 1GB grafika 512mb a nevite nejakej obchod kde bych si mohl koupit tu ramku neco napr. nay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 http://www.alza.cz/pameti/18842853.htm ale záleží co máš za ramky,podle mě máš DDR2,ale taky můžeš mít desku na DDR3.Podívej se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ja to vyresil pouze instalaci patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Hm a určitě nemáš 1x tolik ram co on ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ja to vyresil pouze instalaci patche jo jenom ze ty mas ram 2GB a ja jenom 1GB a to je rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Doporučuji instalaci nové paměti RAM přenechat odborníkum někde ve tvém okolí. Jde vidět, že nevíš vůbec nic a sám to neuděláš. Takže výběr paměti bych nechal také na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 to si myslim i ja ale nikoho nepoznam a mam jenom 12 tak se nedivte... EDIT: myslite si ze mi patch pomuze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 to si myslim i ja ale nikoho nepoznam a mam jenom 12 tak se nedivte...EDIT: myslite si ze mi patch pomuze?? Tak to řekni rodičům :) Cena paměti se pohybuje do 400 Kč + něco za práci. S tím patchem, není nic jednodušího než si ten patch stáhnout a zkusit to. Nic tím neztratíš ale osobně si myslím, že ti to nepomůže. 1GB RAM je extrémně dneska málo už i na aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 (upraveno) thx za radu Upraveno Červen 29, 2014 uživatelem ppst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.