Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozjedu GTA IV ?


YaKuZa1468623731

Recommended Posts

red_x.gif CPU Minimum: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz oie_red_arrow.gifUpgrade Suggested: Unfortunately, your CPU does not meet this requirement. Click here to see some recommendations. green_checkmark.gif CPU Speed Minimum: 1.8 GHz You Have: 3.20 GHz Performance Rated at: 3.2 GHz oie_green_arrow.gif PASS green_checkmark.gif RAM Minimum: 1 GB for Windows XP / 1.5 GB for Windows Vista) You Have: 1.5 GB oie_green_arrow.gif PASS green_checkmark.gif OS Minimum: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) oie_green_arrow.gif PASS green_checkmark.gif Video Card Minimum: 256MB NVIDIA 7900+ / 256MB ATI X1900+ You Have: ATI display adapter AGP (0x9596) oie_green_arrow.gif PASS Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have green_checkmark_small.gif Video RAM 256 MB 512.0 MB green_checkmark_small.gif 3D Yes Yes green_checkmark_small.gif Hardware T&L Yes Yes green_checkmark_small.gif Pixel Shader version 3.0 3.0 green_checkmark_small.gif Vertex Shader version 3.0 3.0 green_checkmark.gif Sound Card Minimum: Yes You Have: SoundMAX Integrated Digital Audio oie_green_arrow.gif PASS green_checkmark.gif Free Disk Space Minimum: 16 GB You Have: 600,4 GB oie_green_arrow.gif PASS Takze ? :) :) :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec netuším, jestli ti tohle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000L000000U3M půjde do tvé základní desky a bude fungovat a zároveň vůbec nevím, jak je to výkonný, moc bych tomu každopádně nevěřil, imo by to furt moc nejelo.

Holt s GTA IV počkej na novej kompl, taky jsem to tak udělal a zas taková bomba to není, abys tady kvůli tomu začal šíleně shánět novej procesor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No 2tisice se me moc neche davat.. Prave me zajma jestil by mi to teda slo na tim procesoru to GTA iv

Jinak dik posilam THX :)

S Intel Pentium 4 to nemá smysl zkoušet. Jedno jádro na takovouhle hru rozhodně nestačí a takový PC který máš, nemá cenu v žádném případě upgradovat. Nevyplatí ačkoliv by jsi musel vyměnit snad všechno co v tom PC máš. Pochybuju, že tak stará základní deska bude podporovat dneska moderní Dual-Core procesory. Tzn. vše vyměnit a to skoro nemá význam = koupit rovnou nový PC a nebo rovnou herní konzolu...

PS: nejlepší způsob jak zjistit zda ti hra půjde a nechceš třeba pak zbytečně kupovat originálku když by ti to ve finále nešlo je buď demo nebo trial ke hře a když ani to tak zkusit stáhnout z netu a když zjistíš, že ti to nebude fungovat tak nepřijdeš defakto o peníze. Stejně předpokládám že ty originálky nikdy nekupuješ tak ti to může být úplně jedno :) Prostě si tu hru sežen a odzkoušej. To je největší lék!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu