Hooligan Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Nejvic se tesim an tuto hru...uplne moc...mohla byt to pecka...co myslite vy? Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=_SdOTKc-YV0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Však už vyšla, ale zatim akorát JPN verze... http://console-forum.net/showpost.php?p=785279&postcount=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 JJ jenom ze japonsky neumim a tesim se na ENG verzi(sorry zapomel napsat ze se tisem na ENG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Hrál sem demo,graficky to vypadá pěkně ale jen do doby než se začne bojovat a po každý ráně z protívníka lítat hektolitry krve :D Asi by Asiati měli zůstat u svých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jj souhlas s rocko na první pohled to vypadá suprově ovšem tak krev je fakt přehnaná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 a nevite kdy bude ENG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 jj vypadato pekne taky bych to skusil :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 No tak někde to stáhnu ale ta japonština je docela problém:psp::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 vypada ti tragicky, takovy hry by na PSP meli zakzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 vypada ti tragicky, takovy hry by na PSP meli zakzat A mužu se zeptat podle čeho usuzuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 vypada ti tragicky, takovy hry by na PSP meli zakzat nahodou je to pekna hra DOTAZ: nevite nekdo datum vydani ENG verze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Když jsem to viděl zavspomínal jsem na Shadow of Rome to sem si fakt užíval tuhle hru kdysi na PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 No na první pohled mě to vůbec nepřesvědčilo ke stáhnutí... Nic novýho takovejch her sou tu mraky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 No na první pohled mě to vůbec nepřesvědčilo ke stáhnutí... Nic novýho takovejch her sou tu mraky.... jo a jaky treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 jo a jaky treba? Tak za 1. Jak jsem řekl takovejch her je spousta třeba 300 March to Glory, Pirates of Caribbean: Dead Man's Chest, X-Men Origins : Wolverine, Hero of Sparta- hry na jedno brdo... (neříkám, že jsou špatný) A za 2. Sakra co se staráš?! Za a) dost OT. za b) myslíš si, že když vytvoříš topic na nějakou japonskou ptákovinu, že hned všichni budou psát jak se těší. Prostě jsem řekl svůj názor. A ty se v tom nemusíš rejpat! Sry za OT, ale musel jsem odpovědět téhle demenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tak za 1. Jak jsem řekl takovejch her je spousta třeba 300 March to Glory, Pirates of Caribbean: Dead Man's Chest, X-Men Origins : Wolverine, Hero of Sparta- hry na jedno brdo... (neříkám, že jsou špatný)A za 2. Sakra co se staráš?! Za a) dost OT. za b) myslíš si, že když vytvoříš topic na nějakou japonskou ptákovinu, že hned všichni budou psát jak se těší. Prostě jsem řekl svůj názor. A ty se v tom nemusíš rejpat! Sry za OT, ale musel jsem odpovědět téhle demenci... ty p*čo dobře ty :) ale tak neni to nejhorši pařba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tak za 1. Jak jsem řekl takovejch her je spousta třeba 300 March to Glory, Pirates of Caribbean: Dead Man's Chest, X-Men Origins : Wolverine, Hero of Sparta- hry na jedno brdo... (neříkám, že jsou špatný)A za 2. Sakra co se staráš?! Za a) dost OT. za b) myslíš si, že když vytvoříš topic na nějakou japonskou ptákovinu, že hned všichni budou psát jak se těší. Prostě jsem řekl svůj názor. A ty se v tom nemusíš rejpat! Sry za OT, ale musel jsem odpovědět téhle demenci... za 1.sem jen chtel vedet jaky hry sou podobni tihle hre... a za 2.demenci vidim jen z tvy strany..nechapu s ceho mas takovy nervy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 za 1.sem jen chtel vedet jaky hry sou podobni tihle hre...a za 2.demenci vidim jen z tvy strany..nechapu s ceho mas takovy nervy.. Nehodlám to tady s tebou řešit. Přečti si pravidla fóra. A až pak tady řeš takový kraviny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Sorry za OT ale fakt mě v poslední době překvapuje to že tady místo debat k tématu jde především o urážení druhých! Je to asi trochu na zamyšlenou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 No ja nevim pripada mi to takovy dost suchy navic ten pohled je moc divnej.Ale tak treba prekvapi i kdyz pochybuju.Ale na koupi to stejne nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lades Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 zdravím tak já si stáhnul ENG verzi této hry a už ji mam cca 5x dohranou....je fakt super, má to víc zakončení a mnoho možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.