hendur Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Zdar.Měl jsem vypůjčenou hru od kamaráda a musel sem si updatovat firmware na 6.00. Teď bych to chtěl vrátit prostě na horší,třeba na 4.00 nebo prostě na horší.Nevím jak se tomu říká a nemůžu to najít...je to tady někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Zdar.Měl jsem vypůjčenou hru od kamaráda a musel sem si updatovat firmware na 6.00. Teď bych to chtěl vrátit prostě na horší,třeba na 4.00 nebo prostě na horší.Nevím jak se tomu říká a nemůžu to najít...je to tady někde? Říká se tomu downgrade,záleží na tom jaké psp máš. Pročti si topic pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Přesně tak, topic pro začátečníy. Jestli je PSP staré rok a více, tak to půjde přes Pandoru, ale jestli je nové tak máš smůlu Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hendur
Zdar.Měl jsem vypůjčenou hru od kamaráda a musel sem si updatovat firmware na 6.00. Teď bych to chtěl vrátit prostě na horší,třeba na 4.00 nebo prostě na horší.Nevím jak se tomu říká a nemůžu to najít...je to tady někde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts