hendur Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 Zdar.Měl jsem vypůjčenou hru od kamaráda a musel sem si updatovat firmware na 6.00. Teď bych to chtěl vrátit prostě na horší,třeba na 4.00 nebo prostě na horší.Nevím jak se tomu říká a nemůžu to najít...je to tady někde?
0 dexter Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 Zdar.Měl jsem vypůjčenou hru od kamaráda a musel sem si updatovat firmware na 6.00. Teď bych to chtěl vrátit prostě na horší,třeba na 4.00 nebo prostě na horší.Nevím jak se tomu říká a nemůžu to najít...je to tady někde? Říká se tomu downgrade,záleží na tom jaké psp máš. Pročti si topic pro začátečníky
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 Přesně tak, topic pro začátečníy. Jestli je PSP staré rok a více, tak to půjde přes Pandoru, ale jestli je nové tak máš smůlu Lock
Otázka
hendur
Zdar.Měl jsem vypůjčenou hru od kamaráda a musel sem si updatovat firmware na 6.00. Teď bych to chtěl vrátit prostě na horší,třeba na 4.00 nebo prostě na horší.Nevím jak se tomu říká a nemůžu to najít...je to tady někde?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts