miz012 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli kdyz si stahnu primo od MS soubor: $SystemUpdate_Fall09_8955.zip a pres flashdisk / CD udelam update dashboardu, tak jestli mi nehrozi ban... V konzoli mam predchozi verzi dashe a na netu jsem byval, ban zatim nemam:) Tak abych jej nedostal po tomto updatu i kdyz na net uz nepujdu... diky za info Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ne nedostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ne nedostanes... diky za odpoved. Ja prave s updatem cekal... kvuli JTAG - ale ani s predchozi verzi dashe pry zatim JTAG nejde tak asi nemam co ztratit. Prave mi psal borec, ze takovy treba Army of Two 2 uz stejne 8955 chce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 diky za odpoved. Ja prave s updatem cekal... kvuli JTAG - ale ani s predchozi verzi dashe pry zatim JTAG nejde tak asi nemam co ztratit.Prave mi psal borec, ze takovy treba Army of Two 2 uz stejne 8955 chce... s osmičkovým kernelem už J-TAG nejde, to máš pravdu. Jde to pouze do verze 7371 a taky né na všechny typy desek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.