vojta69 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Čau lidi mám jistý problém s worldbuilderem pro Pán Prstenů: Bitva o středozem 2 (a také pro datadisk - rise of the witchking) Když si udělám svojí vlastní mapu ve world builder, je vše OK. Nastavím vše jak má být a uložim to. ALE, jakmile si tu mapu co jsem vytvořil chci zahrát, ve hře se mi žádná mapa co jsem vytvořil nezobrazí. Ikdyž jí ukládám milionkrát všude možně, nikdy tam není, to samé u witchkinga. Divný je, že mi to u Bitvy o středozem 1 fakčí úplně v klidu. Zkoušel jsem to na BFME 2 patch 1.6, 1.0 a i na tom datadisku, nikde to nejede ať to uložim kam to uložim. Stáhnul jsem si i mapy co vytvořil někdo jinej a taky nejdou. Co mám sakra dělat, v čem je problém? Chci kravit a ono to nejde, bych se z toho pos*al :lol: -Dík moc za pomoc-:wohow: (ten kdo vyřeší tenhle můj problém dostane za odměnu 2000 crdts ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Neví někdo náhodou...? :D Já už jsem zoufalej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 hru nemám, nezkoušel jsem, přesto se pokusim poradit... když hru uložíš, má stejnou koncovku jako ostatní mapy ve hře? zkoušel jsi to uložit k ostatním mapám ve hře? zkus si něco vyvodit od tý jedničky co řikáš, že ti to funguje, třeba kam se to ukládá, jestli to nemá jinej formát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 hru nemám, nezkoušel jsem, přesto se pokusim poradit...když hru uložíš, má stejnou koncovku jako ostatní mapy ve hře? zkoušel jsi to uložit k ostatním mapám ve hře? zkus si něco vyvodit od tý jedničky co řikáš, že ti to funguje, třeba kam se to ukládá, jestli to nemá jinej formát... no to jsem zkoušel - ukládat k jinym mapám ve hře - bohužel ty jsem vůbec nenašel... všechny mapy mají koncovku .map takže to by neměl být problém... ve hře asi problém není, kámošovi to taky vůbec nejde, něco děláme špatně, ale to co jsi navrhl ne. Ale i tak díky za snahu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 ty mapy tam někde musej bejt, projeď to složku po složce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 zeptam se jestli mas origo nebo palenou.V pripade ze palenou zkus sehnat jinej crack popripade crack na ten mapcreator nebo jak se to menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Všechny díly BFME mám originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.