Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

BFME 2 worldbuilder problém - odměna 2000 crdts

vojta69

Recommended Posts

Čau lidi mám jistý problém s worldbuilderem pro Pán Prstenů: Bitva o středozem 2 (a také pro datadisk - rise of the witchking)

Když si udělám svojí vlastní mapu ve world builder, je vše OK. Nastavím vše jak má být a uložim to. ALE, jakmile si tu mapu co jsem vytvořil chci zahrát, ve hře se mi žádná mapa co jsem vytvořil nezobrazí. Ikdyž jí ukládám milionkrát všude možně, nikdy tam není, to samé u witchkinga. Divný je, že mi to u Bitvy o středozem 1 fakčí úplně v klidu. Zkoušel jsem to na BFME 2 patch 1.6, 1.0 a i na tom datadisku, nikde to nejede ať to uložim kam to uložim. Stáhnul jsem si i mapy co vytvořil někdo jinej a taky nejdou. Co mám sakra dělat, v čem je problém? Chci kravit a ono to nejde, bych se z toho pos*al :lol:

-Dík moc za pomoc-:wohow: (ten kdo vyřeší tenhle můj problém dostane za odměnu 2000 crdts ;))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hru nemám, nezkoušel jsem, přesto se pokusim poradit...

když hru uložíš, má stejnou koncovku jako ostatní mapy ve hře? zkoušel jsi to uložit k ostatním mapám ve hře?

zkus si něco vyvodit od tý jedničky co řikáš, že ti to funguje, třeba kam se to ukládá, jestli to nemá jinej formát...

Odkaz ke komentáři

hru nemám, nezkoušel jsem, přesto se pokusim poradit...

když hru uložíš, má stejnou koncovku jako ostatní mapy ve hře? zkoušel jsi to uložit k ostatním mapám ve hře?

zkus si něco vyvodit od tý jedničky co řikáš, že ti to funguje, třeba kam se to ukládá, jestli to nemá jinej formát...

no to jsem zkoušel - ukládat k jinym mapám ve hře - bohužel ty jsem vůbec nenašel... všechny mapy mají koncovku .map takže to by neměl být problém... ve hře asi problém není, kámošovi to taky vůbec nejde, něco děláme špatně, ale to co jsi navrhl ne. Ale i tak díky za snahu ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu