sasa.lohr Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Mam problem s touto funkci v programu ATI catalyst jde o to ze nejde zvysit takt u grafickeho cipu a pameti pokud zvysim tak a dam pouzit, spadne mi to zas dolu jak to bylo pred tim take tam je okenko ktere ukazuje, ze GPU je taktovano na 300mhz coz je malo mam ati hd3650 nevite jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 kdyz taktujes v biosu tak tam muzes zapnout ze to shodi na normal kdyz se to prehriva .... ty mas 49 stupnu celsia a to nemas zadny zatizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 a cim to muze byt? myslim to ze se to tak zahriva bez zateze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 podarilo se mi snizit teplotu na 40 stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Mozná to bude tim že ve woknech běží karta v 2d režimu takže je podtaktovaná na ten vyšší takt se přepne až když pustíš něco 3D Pust si nákou hru a v nastavení si změn že nechces fullscreen ale aby hra jela v okně a pak se jen podivej do ovladaců kolik karta jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 j, kdyz hraju tak se prepne na tech 725 ale teplota je na 60 stupnich aktivita kolem 35% pokud jsem chvili v klidu, teplota se rychle snizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skype Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 LoCo jenom dělá chytrýho... 40-50 stupňů bez zátěže je na grafice normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 :D me spis zajima jak zvysim vykonost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 :D me spis zajima jak zvysim vykonost a ten takt GPU mas 300?misto tech 750?zkousel jsi se kouknout v nejakym jinym programu? btw ja mam taky na grafice 50 stupnu v klidu.. a ten ATI Overdrive mi asi nejde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 ve hre se mi to prepne na 725 ale me zajimalo jak udelam, aby to slo zvysis:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 dystak bych se chtel zeptat jak aktualizuji bios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
Mam problem s touto funkci v programu ATI catalyst
jde o to ze nejde zvysit takt u grafickeho cipu a pameti
pokud zvysim tak a dam pouzit, spadne mi to zas dolu jak to bylo pred tim
take tam je okenko ktere ukazuje, ze GPU je taktovano na 300mhz coz je malo
mam ati hd3650
nevite jak na to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.