davidmr Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 skoro pořád mi to ve hrach či při prohližení obrázků jezdí dolu ... (hw analog je na středu ale třeba ve fifě mi hráč běží k lajně) občas když dam jiný pohyb tak to jde normalně .... nebo někdy to nedělá vubec nic....... co s tim mam dělat zaruku mam ještě asi 3/4 roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Normální, musíš rozebrat a vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ale jestli to bude delat porad tak do opravny bych to moc nedaval protože by ti mohli upgradnout software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Reklamuj ho, pokud ho nechceš reklamovat a nevadin ti, že přídeš o záruku, tak kup nový analog a vyměň ho.. možná by pomohlo ho rozebrat, je tam taková tenká pružinka, co drží tu páčku ve středu, třeba na nějaké straně sjela dolů, v tom případě by mohla jít dát do původní pozice, ale dělej to opatrně, aď neroztáhneš tu pružinku! ..jinak seš v pytli, jelikož ti tam nebude pasovat.. Mysli ovšem na to, že rozděláním - sundáním předního krytu přicházíš o záruku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 zkus dotáhnout šroubky vzadu Edit: pořádně, mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jasně, dá to reklamovat a oni mu daj PSP s FW na, kterej nepude Chickhen, jak chytré - bude mít sice záruku ale ta mu ISO hry nespustí. Takže je lepší příjít o ní a hrát hry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jasně, dá to reklamovat a oni mu daj PSP s FW na, kterej nepude Chickhen, jak chytré - bude mít sice záruku ale ta mu ISO hry nespustí. Takže je lepší příjít o ní a hrát hry :P Má snad svojí hlavu, nemyslíš? Jinak, lepší mít nové, nefleshnutelné PSP, než žádné.. A ještě, pochybuju, že mu kvůli špatnému analogu dají nové psp, oni ten analog vymění, a když říká, že někdy jde normálně, tak chyba na základné desce na 95% nebude, takže by mu vyměnili jen ten analogový modul.. Problém by nastal ve chvíli, kdy by byli moc aktivní a nahráli by mu tam i nový firmware. Ale říká, že psp je rok a čtvrt staré, takže by to mohlo být flashnutelné slimko.. chtělo by to nejdříve zjistit, než se pustí do jakékoli akce.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jenže Sony se snaží, aby bylo v oběhu PSP jenom s neflashnutelnou deskou i s vysokym FW. A pokud myslí PSP co má v podpisu, tak tam stačí udělat jenom update a to je otázka 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jenže Sony se snaží, aby bylo v oběhu PSP jenom s neflashnutelnou deskou i s vysokym FW.A pokud myslí PSP co má v podpisu, tak tam stačí udělat jenom update a to je otázka 5 minut No nevím, psp 3000 je už venku rok a čtvrt? ..už se o to moc nezajímám, takže netuším. Jinak, já tuhle debatu končím, směřuje to akorát k off postům. Svojí radu jsem napsal, je na něm, aby jsi rozhodl co si s tím udělá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 nekupuj si novy jojstik na starem psp (1000) mi to taky blblo koupil jsem si novy a blowy to furt a brachovy to taky blblo (2000) koupil si novy a odesel mu display a tak jsem si koupil novy psp tet mam psp 3000 byt tebou tak to dam reklamovat oni ti tam nedaji novy fw..... kdyz jim to řeknes v jakem obchode jsi to koupil :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 hoby meles docela sra*ky jak mohl odejit display dyz das novy joystick ? si musel nak tlacit na sroubovak ci co ? a oni ti to psp vymenej pravdepodobne a nezajima je jakej je tam firmware a i kdyby chces jim rict ze na tom chces parit stazeny hry no to je bude hodne zajimat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidmr Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 tak rozmontoval jsem to vyndal analog ... profouknul a zas to funguje .... akorát se mi tam nikam nevešla jedna součástka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidmr
skoro pořád mi to ve hrach či při prohližení obrázků jezdí dolu ... (hw analog je na středu ale třeba ve fifě mi hráč běží k lajně) občas když dam jiný pohyb tak to jde normalně .... nebo někdy to nedělá vubec nic.......
co s tim mam dělat zaruku mam ještě asi 3/4 roku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.