Pytel Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Po upgradu z :psp: FW 5.03 Gen-A na Gen-C se mi nechcou ukazovat savy ve hrach a ani nejdou ukladat :cry: neví někdo čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Zálohuj si je, naformátuj kartu a znova savy nakopíruj na kartu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 tak sem to udelal a porad to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 a na GEN-A ti savy jedou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 to jsem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Je dost možné, že tam bude špatná kompatabilita, ale že by nešli ukládat ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speca Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Me nejdou savy u GTA kdyz sem updatoval na GEN-D3:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 tak sem zpatky hodil Gen-A a savy tam jsou a jde i ukladat :-D tak nevim proc to v Gen-C nejde :-( refresh> stalo se to jeste nekomu? protože to je celkem problem když nemužu ukladat hry :-D to mi je ten Gen-C na nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venan Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Mám úplně stejnej problém akorát na 5.50 D3 a celkem mě to jako štve, páč když si tam dám D2 tak zase nerozchodím některý nový hry.... Neví někdo prosím jak to vyřešit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 mě z GEN-B nešel jedinej save na GEN-C...fifu10 hraju zas odznova :-( a to sem to měl skoro hotový/hodnocení v profilu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Zajímavé je to, že mě vše jede už od 3.80M33 (jsem momentálně na Genu), vše jede jak má ... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 treba to je nakej bug proste...pokud se to potvrdi...do mesice cekam 5.03gen-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Je to nejspíš tim patchem na hry co chtěj FW 6.10 a hold se tam vloudil nějakej bug... stejnak se už několik JPN her dělá na FW 6.20 takže bych řekl že za chvíli bude novej GEN a doufejme že bez chyby na ty savy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venan Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 JJ taky doufám, jinak mám další dva kámoše kteří si tam 5.50 D3 dali taky a taky jim ty savy nešly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 idem akurat pisat tutorial ako spojazdnit savy ktore mate na novych genoch corrupted. odksusany sposob, takze dufam ze este mate svoje corrupted savy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pytel
Po upgradu z :psp: FW 5.03 Gen-A na Gen-C se mi nechcou ukazovat savy ve hrach a ani nejdou ukladat :cry: neví někdo čím to může být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.