.taury. Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ahojte mám webkameru intuix starou asi 3-4 riky. a ted mám new pc a chcu to připojit k němu. Ale nejde to. A na tom new pc mám windows 7 a 64 bitovy operačni sistem nebo co to je. ne ni to tím že mám těch 64 bitu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 mno nikdo nevi nebo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Nejde to připojit jako, že to nemá USB ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 jj má to usb normalně to svítí kontrolka na webce i v pc ukazuje že je připojeny ale jdyž chu dat třeba vydeokonfeerenci tak nic. a skoušel jsem to aktualiovat a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 A co třeba nainstalovat ovladače ? Jestli je windows7 vůbec v podpoře protože před čtyřma rokama nikdo neveděl, že bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 ovladače jsem instaloval asi 100X tak nic mno. asik budu muset kupit novou webku :-D a nema to něco společného s tím že mám 64bitový operační systém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.taury.
Ahojte mám webkameru intuix starou asi 3-4 riky. a ted mám new pc a chcu to připojit k němu. Ale nejde to. A na tom new pc mám windows 7 a 64 bitovy operačni sistem nebo co to je. ne ni to tím že mám těch 64 bitu???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.