Gecoch Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Čau, tak jsem si na mém netbooku omylem smazal atheros communications a teď se mi vůbec nezobrazují sítě a nemohu se připojit na internet. Chtěl jsem si ten atheros znovu stáhnout, ale nic z toho nefungovalo, poraďte mi prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 refresh, prosím poraďte mi někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 vyřešeno, LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gecoch
Čau, tak jsem si na mém netbooku omylem smazal atheros communications a teď se mi vůbec nezobrazují sítě a nemohu se připojit na internet. Chtěl jsem si ten atheros znovu stáhnout, ale nic z toho nefungovalo, poraďte mi prosím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.