havran1 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Da se tato zavada nejak opravit bez nuceneho prehrati konzole nebo je ta konzole na vyhozeni.Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 jeslti ji mas min jak tri roky zavolej na MS vyreklamujou to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havran1 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Tuhle konzoli jsem koupil na aukru a myslim ze je stara vic jak 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 E73 je problém hardwaru. Konkrétně studený spoj na GPU nebo to může být taky ethernet chip. Pokud to chceš opravit, můžeš mi napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 nechci nejak rikat ze to romiik neumi ale vetsinou ti to nekdo opravi a napr do mesice dvou tri to mas zpet,mozna ze ne ale mas to na hodne forech apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jasně, to je v celku pravda. Ale určitě nemám na mysli opravu typu: fény, x-clampy, různé kity a podobně vándrácké sračky, co člověk nalezne na internetu. Ono je to hodně dáno tím, že tyhle závady vznikají přehříváním starých verzí xboxů, díky tomu se časem prohne motherboard a vznikají studené spoje na GPU, ale taky na CPU a RAMce. Opraví se to reballingem a spoje se znovu zaletují. Motherboard se však již nenarovná a z toho důvodu není možné zaručit funkčnost konzole třeba další 2 roky, i když klidně může být. Z tohoto důvodu také závady neopravuje ani samotný Microsoft a v případě záruky konzole rovnou mění za nové. Jednoznačné řešení v tomto případě je pořídit si novou verzi Jasper, která již těmito nedostatky netrpí a revize Jasper skoro není na reklamacích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havran1 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 nevim jestli to ma cenu opravovat a neprodat to spis na ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Já to i vykupuju, tak pokud máš zájem, tak mi kdyžtak napiš PM, nebo na ICQ, ať tady neotravujeme ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jasně, to je v celku pravda. Ale určitě nemám na mysli opravu typu: fény, x-clampy, různé kity a podobně vándrácké sračky, co člověk nalezne na internetu.Ono je to hodně dáno tím, že tyhle závady vznikají přehříváním starých verzí xboxů, díky tomu se časem prohne motherboard a vznikají studené spoje na GPU, ale taky na CPU a RAMce. Opraví se to reballingem a spoje se znovu zaletují. Motherboard se však již nenarovná a z toho důvodu není možné zaručit funkčnost konzole třeba další 2 roky, i když klidně může být. Z tohoto důvodu také závady neopravuje ani samotný Microsoft a v případě záruky konzole rovnou mění za nové. Jednoznačné řešení v tomto případě je pořídit si novou verzi Jasper, která již těmito nedostatky netrpí a revize Jasper skoro není na reklamacích. čau docela není pravda že ti vymění celou desku, měl sem před vánocema 2 xboxy na reklamaci, a udelali pouze reballing gpu, a poslaly mi to zpět, takže to opravěj formou reballing. Desku ti vymění pokud je fakt špatná a nejde .:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 čau docela není pravda že ti vymění celou desku, měl sem před vánocema 2 xboxy na reklamaci, a udelali pouze reballing gpu, a poslaly mi to zpět, takže to opravěj formou reballing. Desku ti vymění pokud je fakt špatná a nejde .:psp: fakt ? tak to slyším prvně že by to microsoft opravoval, co vím tak všem měnily desku nebo celý xko, ale věřím ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 fakt ? tak to slyším prvně že by to microsoft opravoval, co vím tak všem měnily desku nebo celý xko to jsou jen kecy které bloudí po forech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 to jsou jen kecy které bloudí po forech.. tak 2 případy můžu potvrdit osobně, byl jsem svědkem, ale nebudu se tady hádat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havran1
Da se tato zavada nejak opravit bez nuceneho prehrati konzole nebo je ta konzole na vyhozeni.Diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.